Om senteret

OSLO 20141125Foto av Fornebu senterFoto: nyebilder.no

OSLO 20141125 Foto av Fornebu senter Foto: nyebilder.no

Fornebu S er ikke bare et ”senter”, men et sentrum for Fornebu, Snarøya og Lysaker. Det bygges en ny by på Fornebu med 25.000 innbyggere og 30.000 arbeidsplasser. Og det på et sted som har de aller beste forutsetninger for å være landets mest attraktive beliggenhet.
Vi har bygget et sentrum som verden ikke har sett tidligere! Her tar vi i bruk kjente og nyutviklede løsninger for å reise et bygg som møter dagens og fremtidens miljøkrav på høyeste nivå. Vi tenker miljø i alle ledd og for oss får energiforbruk i byggefasen ved valg av materialer og tekniske løsninger like stor oppmerksomhet som energieffektivitet ved bruk av bygget.

Vi skal favne de som raskt trenger en bursdagsgave, og de som vil gjøre unna storhandelen før helgen. Vi skal være noe for  forretningspartnere som vil lunsje, og barselgrupper som vil skravle.

Vi vil ha hyggelige serveringssteder og fellesarealer som hver på sin måte er attraktive både for businessgjester, venner og familier. Vi skal være et tilbud for travle mennesker som ønsker effektiv storhandling med alt under samme tak, samtidig som de vil la seg forføre og overraske av produkter som ikke nødvendigvis står på handlelisten. Vi ønsker gjennomgående å tilby kvalitet, uten at det må forveksles med ekskluderende luksus