Fornebu S – den gode nabo.

Gode naboer er det viktigste av alt for trivsel der du bor. Fornebu S ønsker å være en god nabo. Derfor støtter vi lag, foreninger, gode initiativer og arrangementer lokalt. Og derfor er vi et møtested både til hverdag og fest.
Flere og flere kommer til oss og vi blir alltid glade for å se deg.

Velkommen til Fornebu S!

Nedenfor har vi presentert noen av våre samarbeidspartnere for inneværende år.

LAGBILDET justert

Fornebu S er stolt sponsor av Fornebu Fotballklubb. Les mer om Fornebu FK på https://fornebufk.org/

Miljøagentene Fornebu S

Fornebu S er stolte samarbeidet med Miljøagentene. Visste du at Fornebu har en egen lokalgruppe? De har også sin egen bikube på taket på Fornebu S. Høsten 2017 er de første glassene klare for Miljøagent kvalitetssikring! Hanna@miljoagentene.no dersom du ønsker å være en miljøagent, eller se nettsiden www.miljoagentene.no

lost in space

Lost in space - av Anne Bævre Espeli

Månedens kunstner i samarbeid med Gamle Fornebu Kultursenter: Anne Bævre Espeli

Hver måned utstilles det bilder på Fornebu S (Ved Godt Brød) fra våre lokale kunstnere på Flytårnet Kultursenter.

Anne Bævre Espeli har arbeidet hovedsakelig med maleri og  en del grafikk de siste 30 år.

Utdannet ved Strykejernet Kunstskole A/S i 2 år,

Oslo Kunstfagskole, 1år,  og grafikk i Antibes; Atelier Safranier.

 

Elev/hospitant under billedkunstnere:

Jørgen Dukan, Inger Lampe Søholt, Monique Faillard (Aix en Provence) Dominique Prevost  (grafikk) i Antibes.

Maleriene er et resultat av en eller flere maleprosesser, Jeg leker med fargene på min måte, forteller en historie, som jeg ønsker å dele med betrakteren.  Henter inspirasjon fra studier, musikk, steder, hendelser, og utallige reiser  –  ikke minst fantasien.

Hun arbeider i Norge og i Antibes: 2 land,  -et personlig, kunstnerisk uttrykk, men med variasjoner i fargene. Uttrykket er koloristisk, semi-abstrakt, lekent………..

 

Har hatt f lere separatutstillinger  i  Norge og Frankrike, (sistnevnte i Antibes: byens Galleri i regi av dept. Culturel),

og en rekke kollektivutstillinger i begge land. Godkjent til  Kunst Rett Vest i 2018, med utstilling iDrammen Museum (hvor bildet ble solgt første dag), og Kulturhuset /Rådhuset i Sandvika v/Bærum Kommune, Kunst og kultur dept.

 

Innkjøpt  av:

Curbell inc., New York, Knight Frank Properties, Cannes,

Norges Bank, SAS,  VG kunstforeninger,  Stadr Kunstlag og ITAB Industrier på  Fosen, Nordea Bank, Chridthvid, og  Skatteetaten i Oslo.

 

Arbeider som selvstendig næringsdrivende i eget atelier , er i godt selskap med andre kunstnere i Flytårnet Kultursenter, på  Gamle Fornebu.  Videre har hun hvert år faste oppdrag på Strykejernet Kunstskole A/S, som ko-ordinator for elevene, med ansvar for skolens galleri, Brenneriet.

Kontakt: anne@anne-kunst.no