Fornebu S – den gode nabo.

Gode naboer er det viktigste av alt for trivsel der du bor. Fornebu S ønsker å være en god nabo. Derfor støtter vi lag, foreninger, gode initiativer og arrangementer lokalt. Og derfor er vi et møtested både til hverdag og fest.
Flere og flere kommer til oss og vi blir alltid glade for å se deg.

Velkommen til Fornebu S!

Nedenfor har vi presentert noen av våre samarbeidspartnere for inneværende år.

Fornebu Fotballklubb

Fornebu S er stolt sponsor av Fornebu Fotballklubb. Les mer om Fornebu FK på https://fornebufk.org/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fornebu S er stolt sponsor av Snarøya Sportsklubb. Klubben har i 2020 100 års jubileum! Les mer om Snarøya Sportsklubb her: https://www.snaroen.no/ Foto: Paal Alme

Miljøagentene Fornebu S

Fornebu S er stolte samarbeidet med Miljøagentene. Visste du at Fornebu har en egen lokalgruppe? De har også sin egen bikube på taket på Fornebu S. Høsten 2017 var de første glassene klare for Miljøagent kvalitetssikring! Les mer på www.miljoagentene.no dersom du ønsker å være en miljøagent.

Kunstner august

Månedens kunstner i samarbeid med Gamle Fornebu Kultursenter: Billedkunstner Aashild Nitter

Hver måned utstilles det bilder på Fornebu S (Ved Godt Brød) fra våre lokale kunstnere på Flytårnet Kultursenter.

Aashild Nitter er utdannet billedkunstner fra Nydalen Kunstskole. Hun har også utdannelse som sykepleier og helsesøster, men begynte å satse på kunsten i 2006 da hun og familien flyttet fra Norge til England og senere Singapore. Nå jobber hun i 50 % stilling som sykepleier og 50% som kunstner.

Aashild jobbet i 4 år fra eget atelier i Wimbledon, og har hatt flere utstillinger både i London og Singapore.  Nå har hun eget atelier på Fornebu Kultursenter.

 

Hun forteller at hun jobber frem bildene sine gjennom en intuitiv prosess. Hun setter sammen enkle, men også spenstige fargekombinasjoner til dynamiske komposisjoner.

 

Maleriene hennes bygges opp av ulike medium. Blekk møter vann, flatene undersøkes og får karakter ved bruk av akryl , tusj, kritt og kull.

I de abstrakte bildene kan det oppstå motiver avhengig av øyet som ser. Det er ingen fastlagt konklusjon i bildene og fortolkningen settes fri. Målet er at tilskueren skal drømme seg bort i bildene og la øyet vandre i de abstrakte formene slik at deres egne historier kan skapes.

Art By Aashild Nitter
Forneburingen
1360 Fornebu
aanitt@online.no / +47 480 28 894