Fornebu S – den gode nabo.

Gode naboer er det viktigste av alt for trivsel der du bor. Fornebu S ønsker å være en god nabo. Derfor støtter vi lag, foreninger, gode initiativer og arrangementer lokalt. Og derfor er vi et møtested både til hverdag og fest.
Flere og flere kommer til oss og vi blir alltid glade for å se deg.

Velkommen til Fornebu S!

Nedenfor har vi presentert noen av våre samarbeidspartnere for inneværende år.

LAGBILDET justert

Fornebu S er stolt sponsor av Fornebu Fotballklubb. Les mer om Fornebu FK på https://fornebufk.org/

Miljøagentene Fornebu S

Fornebu S er stolte samarbeidet med Miljøagentene. Visste du at Fornebu har en egen lokalgruppe? De har også sin egen bikube på taket på Fornebu S. Høsten 2017 er de første glassene klare for Miljøagent kvalitetssikring! Hanna@miljoagentene.no dersom du ønsker å være en miljøagent, eller se nettsiden www.miljoagentene.no

DetKongelige-web-6 Månedens kunster April

SYMFONI

Månedens kunstner i samarbeid med Gamle Fornebu Kultursenter: Susann brekke

Hver måned utstilles det bilder på Fornebu S (Ved Godt Brød) fra våre lokale kunstnere på Flytårnet Kultursenter.

Symfoni;

Det Kongelige Teater rommer utallige magiske historier, skjult bak tung fløyel. Den store synd – å bryte illusjonen. Dansen leder oss inn i en eventyrlig verden, blottet for urverkets tikking. I skapelsen av mesterstykket utløses en symfoni av tusen små tannhjul, som faller sammen lydløst, glidende og presist.

Jeg har aldri før vært vitne til en synd så vakker.

Av kunstner Kim Granli.

Bildene i denne serien er fotografert under forestilling  ved det Kongelige Teater i København og er til salgs i begrenset opplag.

Ta kontakt for ytterligere informasjon om prosjektet og priser.  Mail: kimsgranli@gmail.com / telefon: 40 19 59 28 / Web: www.kimgranli.com

Atelier: Flytårnet Kultursenter – 2 etasje, over bilmuseet.