Fornebu S – den gode nabo.

Gode naboer er det viktigste av alt for trivsel der du bor. Fornebu S ønsker å være en god nabo. Derfor støtter vi lag, foreninger, gode initiativer og arrangementer lokalt. Og derfor er vi et møtested både til hverdag og fest.
Flere og flere kommer til oss og vi blir alltid glade for å se deg.

Velkommen til Fornebu S!

Nedenfor har vi presentert noen av våre samarbeidspartnere for inneværende år.

LAGBILDET justert

Fornebu S er stolt sponsor av Fornebu Fotballklubb. Les mer om Fornebu FK på https://fornebufk.org/

Miljøagentene Fornebu S

Fornebu S er stolte samarbeidet med Miljøagentene. Visste du at Fornebu har en egen lokalgruppe? De har også sin egen bikube på taket på Fornebu S. Høsten 2017 er de første glassene klare for Miljøagent kvalitetssikring! Hanna@miljoagentene.no dersom du ønsker å være en miljøagent, eller se nettsiden www.miljoagentene.no

Månedens kunstner mars 2019

"Fugler"

Månedens kunstner i samarbeid med Gamle Fornebu Kultursenter: Susann brekke

Hver måned utstilles det bilder på Fornebu S (Ved Godt Brød) fra våre lokale kunstnere på Flytårnet Kultursenter.

For meg er fugler med sine runde former, fantastiske fjær, utrolige stillinger, raskhet og kvitring en utømmelig kilde til glede og inspirasjon.

I bildene mine ønsker jeg å formidle både  samholdet mellom  fuglene og deres individuelle egenrådighet.

Disse små, lubne og koselige fuglene kan også  symbolisere mennesker. For fugler har på lik linje med oss mennesker evnen  til og behovet for både individualitet og samhørighet.

Så kanskje ser du noen kjente der blant grenene? En venn, et kjærestepar eller familien din i et litt annet familiebilde enn ellers?

Jeg ønsker at bildene mine  skal formidle varme, nærhet og lekenhet og jeg maler dem både på lerret og treplater. Treverket gir assosiasjon til skog og skaper en helt egen følelse av ro og harmoni.

 

Besøk gjerne min hjemmeside: www.susannbrekke.no