Trent&Trent er mer enn deres merker og kolleksjoner. «Vi lover å overraske, begeistre og inspirere enhver som kommer innom,» sier de. Som deres bestemor Antonina pleide å si: “Her er alle hjertelig velkommen!” Trent&Trent er realiseringen av en ny visjon fra tvillingbrødrene Henrik og Marius Trent, om å tilby en bred miks av nøye utvalgte merkevarer til moderne kvinner. Marius og Henrik tilbrakte mye tid hos sin bestemor Antonina, som skapte damekonfeksjon med Singer-symaskiner. De tar historien med seg i Trent&Trent når de nå åpner deres andre Concept Store, på Fornebu S. Trent&Trent er mer enn deres merker og kolleksjoner. «Vi lover å overraske, begeistre og inspirere enhver som kommer innom,» sier de. Som deres bestemor Antonina pleide å si: “Her er alle hjertelig velkommen!”

Les mer

Det stilrene møter det tradisjonelle hos Trent & Trent, her finner man kontinental kvalitetsmote i lekre lokaler.

Lang erfaring

Med over 30 år i klesbransjen har tvillingbrødrene mye erfaring med kvinnemote, og de står bak flere suksessfulle butikkonsepter. Ved å reise mye og ha god kontakt med sine leverandører holder de seg oppdatert i det internasjonale motebildet. De har også et showroom på Lysaker Brygge. Interessen for tekstil og mote startet allerede i barndommen, og har fulgt dem gjennom hele livet.
– Vår bestemor var skredder og tilbragte hver dag bak sin Singer-symaskin. Hun var en stor inspirasjon, og en av grunnene til at vi endte opp i motebransjen, forteller Henrik.
Brødrene har begge en bakgrunn som profesjonelle roere, og er i tillegg utdannede skipsbyggere. Selv mener Henrik at disse erfaringene har hjulpet dem på veien til suksess i klesbransjen, blant annet ved å være hardtarbeidende og fokusert. De står bak flere vellykkede butikkonsepter, blant andre Imperia som tidligere lå på Paleet. Med Trent & Trent Fornebu S ønsker de å nå en enda bredere kundekrets, og har allerede besøkende fra hele landet.

Kontinental mote

Butikken bærer et internasjonalt preg – her finner man kvalitetsmerker, hovedsakelig fra Italia, Frankrike, Nederland og Tyskland.
– Vi har noe for kvinner i alle aldre, da vi fokuserer på tidløst design framfor det som er aller siste mote. Kunder kommer til butikken vår fordi de er lei «billigmoten», og mer opptatt av kvalitet og et fint snitt.
Trent & Trent skiller seg fra mange andre klesbutikker i Norge, da vi benytter oss as kontinentale leverandører framfor Skandinavisk design. Noen av merkene man kan finne i butikken er Versace Couture, Marc Aurel, Oui, Atelier Gardeur, Reset, Zanetti, Maryley, Princess goes to Hollywood +++

Positiv handleopplevelse

Trent & Trent er en oversiktlig og delikat butikk. Med sine vakre, gammelmodige speil, innbydende prøverom og gjennomførte utstillinger er det et sted man gjerne tilbringer tid. Lokalet er lyst, luftig og moderne, og Singer-symaskinen har en selvsagt plass i utstillingene, blant lekre duftlys og accesories.
Trent forteller at de legger stor vekt på personlig service i butikken, og at de er nøye med å sette sammen et personell som kan gi den aller beste service til deres besøkende.
– Vårt største mål er å tilpasse oss kundene våre. De viktigste faktorene for en vellykket butikk er et godt utvalg av varer, samt en profesjonell og imøtekommende betjening. Her vil alle føle seg velkommen og få den hjelpen de trenger.

– Vi gleder oss til å møte nye kunder på Fornebu S

Åpningstider
Mandag - Fredag
10-20
Lørdag
09-18
Søndag
Stengt