Morris tilbyr et komplett accessoirsortiment med kofferter, vesker, hansker, sjal, samt reiseeffekter.

Les mer

Morris tilbyr et komplett accessoirsortiment med kofferter, vesker, hansker, sjal, samt reiseeffekter. Sortimentet henvender seg til motebevisste kvinner og menn som vil komplettere garderoben med riktige accessoirer til alle behov. Morris har 59 butikker i Norge, du finner din nærmeste under Finn butikk.  Morris tilhører Venue Retail Group AB.

FORRETNINGSIDÉ

Vi tilbyr et smart og innovativt sortiment av accessoirer bygget på funksjonell og aktuell mote som tiltrekker den moderne og mobile forbrukeren.

SORTIMENT

Morris har et bredt sortiment som er tilgjengelig for mange. Produktene bygger på mote med funksjonelle løsninger. Kjedenes posisjon skal være den selvsagte veskeeksperten uansett om det gjelder håndvesker eller kofferter. De øvrige varegruppene er lommebøker, hansker og tekstilaccessoirer.

Morris har egne varemerker f.eks. Don Donna og A-to-B men også eksterne varemerker som Samsonite, Titan og Björn Borg der utvalget varierer avhengig av sesong, mote og trender.

Sortimentet henvender seg til motebevisste kvinner og menn som vil komplettere garderoben med riktige accessoirer til alle behov.

Velkommen til handel på Morris Fornebu S

Åpningstider
Mandag - Fredag
10-20
Lørdag
09-18
Søndag
Stengt