MATCH en av Norges største motekjeder, med over 130 butikker i Norge. I Match er service og kvalitet i fokus, det jobbes konstant med å sikre en optimal handle opplevelse. Match tilbyr kjente og egne merkevarer, til dame og herre.

Les mer

Om Match
Eiet under Voice Norge AS som  er hel eiet datterselskap av O.N.Sunde AS, som eies 100 % av Olav Nils Sunde med familie. Voice driver kjedekonseptene Match, VIC og Boys of Europe. Voice er en ledende aktør innen norsk moteindustri, med ca 250 butikker på landsbasis.  I tillegg utvikler Voice moteriktige uniformer til bedriftsmarkedet gjennom en egen avdeling. Voice utvikler en rekke klesmerker for det norske markedet som selges i kjedens butikker med Jean Paul som spydspiss.

Historie:
Voice Norge AS ble etablert i 1987, med formål om å utvikle og selge kleskolleksjoner. I 1988 tar Voice en ledende posisjon i ” Value for Money” segmentet med merkene Henry Choice, Voice of Europe og Boys of Europe.

I 2003 kjøper Olav Nils Sunde alle aksjene i Voice, og 2006 blir Voice kjøpt opp av Gresvig ASA.

I 2012 var Voice Norge AS 25 år, og består i dag av kleskjedene Match, Vic og Boys of Europe, merkevarene Jean Paul og Henry Choice, samt forretningsområdet Uniform.

Åpningstider
Mandag - Fredag
10-20
Lørdag
09-18
Søndag
Stengt