Interiørkuppene du bør sikre deg i januar

Taklampe Kalma Interiør

Nytt år, nytt hjem! I den siste tiden har vi virkelig fått kjent på hvordan det er å være mye hjemme, og hvor viktig det er å trives i sitt eget miljø. Hva med å friske opp hjemmet på interiørfronten? Du finner mange gode tilbud på møbler og interiør i vårt januarsalg denne måneden.

Lys i mørke

Kalma interiør designer og utvikler egne produkter i samarbeid med ledende produsenter. Denne måneden har Kalma et supertilbud med 20 % på alt av interiør og pynt! Her finner vi blant annet deres lekre taklamper. Lampen Ametyst kommer både i champagnefarget og klart glass i K9 krystall. La hjemmet skinne gjennom kalde vintermåneder med disse glamorøse taklampene.

Taklamper Kalma Interiør

Stilig: Ametyst taklampe i champagnefarget glass 5590.- (før: 6990.-) og i klart glass 6792.- (før: 8490.-)

Til soverommet

Frisk opp soverommet med nytt sengetøy, puter og sengetepper i det nye året.

Princess Fornebu S har i vårt januarsalg svært gode tilbud på sengetøy frem til 24.01. Her finner du både klassiske og delikate motiver, samt tematiske varianter som vil gjøres seg på for eksempel hytta

Til soverommet puter

Noe for enhver: 140 x 200: Plain 249.- (før: 499.-), Nomo 199.- (før: 399.-), og «Fjolls til fjells» bomullsengesett 399.-. Alle fra Princess interiør Fornebu S. Pris endres ved større størrelser.

Interiørkuppene fra Andre Etage

Annen Etage har blitt en svært populær gave- og interiørbutikk her på Fornebu S. Inspirert av en lun atmosfære henter de varer fra hele verden med hjelp fra deres talentfulle dekoratører. Akkurat nå har de gode tilbud på utvalgte produkter fra Halvor Bakkes inspirerende interiørserie.

Annen Etage Halvor Bakke Produkter

Nye klassikere fra Halvor bakke: Annen etage Fornebu S har i januarsalget – 60% på disse utvalgte produktene fra Halvor Bakkes interiørserie. Dekorvase i messing med gaveeske 518.- (før: 1295.- og duftlys i gavepakke nå 198.- (før 495.-).

Få hotellfølelsen hjemme

Akkurat nå har Kid Interiør Fornebu S – 40 % på håndklær og badematter fra serien Hotel Selection. Produktene i serien er ekstra myke og absorberer godt. Frisk opp, finn frem til hotellfølelsen hjemme og skap din egen spa-tilværelse på baderommet i denne kalde vintertiden. Serien finnes i tre tidløse farger, og en rekke størrelser.

Kid Interiør Hotel Selection

Hjemmehotell - 40 % på Hotel Selection-serien fra Kid Interiør. Håndklær, gjestehåndklær og badematter. Eks: Rosa Hotel Selection håndkle i 70 x 140 239, 94.- (før 399.-).

Røff industristil

Skeidar har en rekke sterke tilbud i januar, blant annet disse klassiske skinnmøblene fra serien Westin. Invester i en sofa som holder over tid, Westin har solide rammer og slitesterkt og lettholdt skinn. Ekstra dype seter gjør møblene perfekt når en skal slappe litt ekstra godt av. Du finner dem i flere størrelser, som 2-seter, 3.5-seter eller hjørnesofa, slik at du enkelt velger den størrelsen som passer best inn i din stue. Leveres i fargene Cognac, Whisky og Granitt med sorte metallben.

Til stuen sofa Skeidar2

Rene linjer

Nicoline Home har denne måneden et unikt salgstilbud i samarbeid med designmerket Ygg & Lyng. Til og med den 31. januar tilbyr de – 15 % på alle sofaer, samt – 10% på resten av kolleksjonen inspirert av norsk natur, tradisjon og rene linjer. Ta turen innom butikken i senterets andre etasje for å få med deg kuppene.

Nicoline Home

Lekkert: Gode tilbud fra Ygg & Lyng hos Nicoline Home denne måneden. – 10 % på hele kolleksjonen, og – 15 % på sofaer. Dette spisestuebordet vil du finne utstilt i butikk. 17 010.- (før 18 900.-). Kommer i en rekke størrelser. Pris varierer derfor.