Vinterplagg på salgskupp

Ta turen innom Fornebu S denne måneden for å oppdage vårt store januarsalg! Dette er tiden for å sikre deg vinterplaggene som varer.

Vi har vel neppe hatt et større behov for å komme oss ut i naturen enn nå. I kalde vintermåneder er det viktig å passe på at klærne ikke blir en hindring for å komme seg ut i varierte værforhold. Finn frem til praktiske og stilfulle plagg som varmer i den kjølige tiden.

vinterjakke fornebu s

Klassisk: Dunkåpe med moderne snitt til henne. Dunfyll av ypperste kvalitet og avtagbar fuskepels. Den finnes i både mørk blå og olivengrønn til 2849.- (før 5699.-) hos Match Fornebu S. Til henne: På mindre kalde dager er det gull verdt med en lettvekts dunjakke. Du finner denne til 849.- (før 1699) hos Match Fornebu S.

Vinterens mest behagelige jakker

Ønsker du deg jakker du kan benytte både i hverdagen og på naturskjønne gåturer, er dunkåpen et tidløst plagg å investere i. Hos Match her på Fornebu S finner du en mengde produkter til gode priser fra – 50% til – 70% akkurat nå. For henne byr Match på både lange innsvingede kåper for den beste komfort på kalde vinterdager, og lettere dunjakker til dager med vår i luften. Hos Anton Sport finner du et godt utvalg dunjakker til -70% til han og henne.

vinterjakker fornebu s

Til han: Tofarget dunjakke med behagelig krage. 1649.- (før: 3299.-) hos Match Fornebu S. Gult: Skill deg ut i vintermørket i denne sporty vind- og vanntette allværsjakken til han fra Match Fornebu S. 1399.- (før 2799.-).

Anton Sport Fornebu S tilbyr et sterkt medlemstilbud på ytterjakker fra merket Save The Duck. Vinterkolleksjonen har raskt blitt en bestselger, og det er lett å forstå hvorfor. Jakkene er utstyrt med Plumtech(r) som gjenskaper mykheten til fjær, samtidig som du får en isolerende effekt som holder på varmen. Hold stilen med Luck-jakken med et silkeaktig og strålende utrykk.

vinterjakker fornebu s

En ny bestselger: Luck-jakke fra Save The Duck til medlemspris 2495.- (Ikke medlem: 3500.- hos Anton Sport Fornebu S. Høy ytelse: Klassisk parkas i ny variant fra Save The Duck. Medlemspris 4200.- (Ikke medlem: 6000.-)

Kvalitet som varer

Hold deg varm fra topp til tå i funksjonelle plagg denne vinteren. I vårt januarsalg finner du blant annet rollernecks og gensere i stilige basisfarger som kombineres lett med resten av antrekket. Tenk kvalitet med plagg i merinoull og mohair denne vinteren.

ullgensere fornebu s

Den ultimate høyhalseren: Denne smigrende genseren fra Busnel føles supermyk mot huden. Alice rollerneck: 1540.- (før: 2200.-) hos Sommer & Vinter. Delikat strikk: Tenk kvalitet med salgsvarer som varer. Nydelig genser i fargen peach fra JohnnyLove til 1140.- (før: 1900.-). Til han: Allsidig genser fra Gant i merinoull som regulerer kroppstemperaturen. Denne finner du hos Sommer og Vinter Fornebu S 1260.- (før: 1800.-)

Varmen begynner innerst

I tiden fremover bør du tenke lag på lag. Hos Anton Sport finner du gode tilbud på ullundertøy og basisplagg både til store og små. Gode passformer og myk ull med isolerende egenskaper gjør at disse alternativene kan brukes i friluftsliv gjennom hele året.

ullundertøy fornebu s

I alle størrelser: Gå for ullundertøy til allsidig aktivitet som kan brukes gjennom hele året. Disse settene fra Devold finner du hos Anton Sport Fornebu S (Medlemspris: 499.- før: 799.-)

I januar finner du gode salgsvarer på hele senteret! Full liste med flere salgsvarer finner du her