Slik handler du trygt på Fornebu S

Toppbanner_Smitte

Vi på Fornebu S har din sikkerhet og helse i fokus og har iverksatt en rekke tiltak for å forhindre smitte. Her er våre tips for å sikre en trygg og god handleopplevelse for alle.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Fornebu S. Vi har laget en oversikt over når det er best å besøke oss.

 

Bruk hele åpningstiden vår

Vi har delt inn åpningstidene våre i tre farger, som indikerer antall besøkende på ulike tidspunkt. Planlegg handleturen din slik at du besøker oss på tidspunkter som er grønne.

Heatmap Fornebu S

Planlegg handleturen

Ved å planlegge kjøpene dine før du besøker oss, kan du gjøre unna handleturen raskt og effektivt. Vi oppfordrer også så langt det er mulig å kun ta på varer du selv skal kjøpe, og til å betale med bankkort istedenfor kontanter.

 

Hold avstand og bruk munnbind

Vi oppfordrer deg til å holde god avstand til andre kunder når du handler hos oss, og til å overholde påbudet om å bruke munnbind der man ikke kan holde en meter, med unntak for sittende gjester ved serveringsstedene våre. Vi har også flere antibacstasjoner som vi ønsker at alle våre kunder benytter før, under og etter handleturen.

Vi oppfordrer alle besøkende til å følge de til enhver tid gjeldene retningslinjer for Covid-19 og ønsker dere en fin og trygg handel.

Med vennlig hilsen oss på Fornebu S

Heatmap Fornebu S