Høstens treningstrender: her er utstyret du trenger for å trene ute

Utnytt høstens vakre farger og friske luft til å trene utendørs. Anton Sport har utstyret du trenger for komfortabel trening ute.

Lite slår en joggetur i krisp høstluft, når gule blader dekker gresset og den lave høstsolen farger himmelen rød. Legg inn en myk morgenøkt, eller en runde etter middag, så kan du kose deg innendørs med god samvittighet etterpå.

 

Løp deg en runde

Erfaren jogger eller nybegynner, uansett blir det sjelden feil med en løpetur. Gode sko er alfa og omega. Disse løpeskoene fra Hoka gir deg en kombinasjon av lett vekt, maksimal demping og spenst. Og så ser de jo ganske fine ut også.

Hoka_anton

Anton Sport: Hoka Elevon 2, 1 999,-

For å holde motivasjonen oppe er pulsklokka din beste venn. La den motivere deg til å ta i litt ekstra på den siste runden, eller be den minne deg på når det er tid for neste økt. Suunto 5 holder følge med deg hele veien og har mer enn 80 sportsinnstillinger, innebygd treningsrådgiver og skritt-, kalori- og søvnmåler, så du enkelt kan finne den riktige balansen mellom aktivitet, trening og hvile.

Suunto_anton

Anton Sport: Suunto 5, medlemspris 2 499,- (3 299,- ikke medlem)

Hold varmen og stilen med klær som puster og beskytter mot vær og vind. Med Johaug Breeze ser du fantastisk ut både på trening og ellers. Jakken har et feminint snitt, mesh i ryggen for optimal ventilasjon og synlige refleksdetaljer for løpeturer i høstmørket.

Johaug_anton

Anton Sport: Johaug Breeze Jacket, 1 499,-

Johaug Impel Tights er en teknisk tights designet for trening. Den har god pusteevne og elastisk stoff, med flate og elastisk sømmer som gjør at den er behagelig mot huden på hele løpeturen.

johaug_tights_anton

Anton Sport: Johaug Impel Tights, 899,-

Styrketrening

Hvem har sagt at styrketrening kun skal gjøres innendørs? Bruk naturen og få frisk luft og økt styrke samtidig. En benk passer perfekt som treningsapparat når du skal gjøre pushups, dips eller utfall, og lener du ryggen inntil et vakkert grantre når du tar 90-graderen, klarer du kanskje et halvt minutt ekstra. Har du med noen enkle hjelpemidler i sekken, gjør du motstanden større og øvelsene hardere.

Abilica XC TrainingBand set består av tre ulike treningsstrikker og en solid oppbevaringspose i tekstil. Treningsstrikkene fungerer utmerket som ekstra hjelp til pull ups og chins, ekstra belastning ved knebøy eller sammen med en treningspartner. Mini-band er ypperlig for styrketrening av over- og underkropp, og når du skal varme opp.

abilica_anton

Anton Sport: Abilica XC TrainingBand Set, Klæbo Collection, 699,-

Invester i en god treningsmatte for å beskytte deg mot fuktig skogbunn når du trener i naturens gymsal. Abilica GymMat ligger stødig og er vaskbar etter en dag på gressmatta.

arbilica_gymmat_anton

Anton Sport: Abilica GymMat 190, 799,-

Gå deg en tur

En lang gåtur i raskt tempo er en ypperlig måte å få opp pulsen og samtidig nyte høsten utendørs. Legg inn noen motbakker underveis på turen, så stiger formkurven raskt.

 

Kle deg etter været, og pass på at du ikke blir for kald. En lett jakke, som beskytter mot vind og samtidig gir god ventilasjon, gir deg komfort både på gåturens tunge og lette partier.

 

Jakken Svala Hybrid fra Kari Traa er et godt valg for trening i kaldt vær. Den har vindtette paneler plassert på strategiske partier, og det tynne materialet under armene sørger for ventilasjon.

kari-traa

Anton Sport: Svala Hybrid, medlemspris 799,- (1199,- ikke medlem)

Med gode sko kan du gå så langt du har lyst til. Skoene fra Gaitline har et enkelt og stilrent design som gjør at de passer fint til både trening og fritid.

gaitline_anton

Anton Sport: Gaitline Bronze CL, medlemspris 1499,- (1999,- ikke medlem)

Nike One tights er så behagelige at du får lyst til å bruke dem hele dagen, ikke bare til trening. De består av mykt, slitesterkt materiale kombinert med Dri-FIT-teknologi som holder deg tørr og komfortabel enten du henger fra et treningsapparat eller slapper av på sofaen. I de skjulte lommene er det plass til telefonen din og andre viktige saker.

nike_tights_anton

Anton Sport: Nike All-In Training Tights, 499,-