Fornebus_konfirmant

På konfirmantens ønskeliste

Gi konfirmanten en gave som skaper minner for livet! Uansett om du er fadder, søster, onkel eller bestemor er den beste gaven en som representerer deres relasjon. En personlig gave som gir assosiasjoner til minner som dere har sammen.

Under har vi plukket ut noen gavetips som vi tror vil falle i smak hos konfirmanten.

Smykkene fra Emilia by Bon Dep er de mest populære smykkene på markedet om dagen. De har mange charms av søte figurer som kan gi den personlig vinklingen du leter etter.

Fornebus_David_andersen

Annen Etage. Emilia by bon dep: Anheng sopp 400,-, frosk 400, Kjede 300,- og smykkeboks 500,-

David Andersen har fått inn et helt nytt merke, nemlig Rikke Harsheim. De håndlagde smykkene har en kombinasjon av mystikk og frodighet, og er fulle av detaljer som gjør dem personlige og unike. De har et unikt design man kan glede seg over livet ut. Noe vi tenker er perfekt for konfirmanten.

Fornebus_david_andersen

David Andersen. Rikke Harsheim: Blad ring 2990,-, Rikke ring 2990,-, Kjede 1200,-

Mansjettknappene fra Montblanc er en klassikker og den perfekte gaven for den unge herren som nå trer inn i de voksnes rekker. De vil skape minner og assosiasjoner ved bruk for resten av livet.

 

Fornebus_ole_lyngaard

David Andersen. Montblanc mansjettknapper 3950,-

Ole Lynggaard har noen tøffe smykker for menn. Julius armbåndet skapte Charlotte Lynggaard i som en gave til deres sønn, Julius. Hvert symbol som er stemplet på armbåndet er en hilsen til en av mennene i Lynggaard familien. Vi syns armbåndet er en fin balanse mellom det unge og det voksne og dermed en perfekt konfirmasjonsgave. Kombinér det med et skinnarmbånd i ønsket farge for en enda mer personlig gave.

Fornebus_malmnes

David Andersen. Ole Lynggaard man: Julius 5750,-, Herre skinnarmbånd 3150,-

Urmaker Malmnes har en mengde lekre klokker for både han og henne.

Denne klokke er fra Edox og heter Military Bronze Limited Edition, fra serien Skydiver.

Fornebus_edox

Urmaker Malmnes. Edox: 20990,-. Skydiver, military bronze limited edition

Allianse XS. Dark grey 28mm fra Victorinox har et feminint og tidløst design. En klokke fra butikken vår Urmaker Malmnes vil være med konfirmanten ved enhver minnerik anledning livet ut.

Fornebus_malmnes_2

Urmaker Malmnes. Victorinox: 5695,-. Allianse XS. Dark grey 28mm

Vi er sikre på at du vil finne den perfekte konfirmasjonsgaven hos oss. Vi har et bredt utvalg med produkter i alle prisklasser. Velkommen innom for en hyggelig handel!