Lively me FS artikkel 7

Lively me: Elise (t.v) og Martine.

Ny spennende butikk på senteret!

Med sin butikk, Annen Etage, er Martine Romøren og Elise Moe kjente ansikter på Fornebu S. Torsdag åpner de et nytt og spennende konsept på senteret, som – i følge jentene selv – er en forlengelse av den eksisterende butikken. Det unike med Lively Me, som butikken heter, er at det er barna som er i fokus. Vi fikk en prat med Martine, mens hun og Elise jobbet for harde livet med å få butikken ferdig til den store åpningsdagen!

Jentene har, over lengre tid, snakket om at det generelt er manko på livsstilskonsepter for barn.  -Livsstilskonsept er jo noe vi kan fra før- begynner Martine, før hun fortsetter; Vi har vært på Fornebu S med Annen Etage i seks år og det har vært skikkelig gøy! Det var selvfølgelig harde tak i starten, som det ofte er når man etablerer seg, men etter en stund løsnet det og vi har masse hyggelige, faste og lojale kunder som setter pris på å ha oss i nærområdet. Videre ser vi at utstyr, møbler, klær og leker for barn nesten alltid bare er som egne avdelinger i spesialbutikker, mens vi samler alt for barna på ett sted! Vi ønsker å være til inspirasjon og at det skal være en opplevelse for dem som tar turen innom oss!

Lively Me FS artikkel 3

Liten søting: Giraff fra OYOY mini, kr 400,-

Vi er veldig spente på hvorfor dere velger å ta steget ut midt under Covid-19 pandemien. Det kan for mange kanskje virke både vågalt og risikabelt.

Martine smiler og nikker samtykkende; På Annen Etage har vi merket at lokalbefolkningen har støttet opp og benyttet butikken vår, selv om ting kanskje er litt annerledes. Dette har gjort at vi har turt å ta steget ut og satse, når kanskje mange ville nølt. Vi har jo selvfølgelig også klokketro på konseptet og vi er veldig heldige som er på et lokalsenter, der vi føler befolkningen er genuint opptatt av senteret sitt og at de ønsker et bredt og godt tilbud. -Folk tror jo vi er gale!- Skyter Elise inn, som holder på å klargjøre varer.

Lively Me FS artikkel 4

Kopper og kar: Kopp, skål og tallerken fra OYOYmini, kr 265,-

Hvilken følelse vil dere at kundene skal ha når de kommer til dere?

Vi ønsker å være en opplevelse! Å løfte barnerommet til nye høyder, med det lille ekstra du kanskje ikke finner i en «vanlig» butikk. Vi har troen på å rendyrke konsepter og for oss er etiske kvalitetsprodukter til riktig pris utrolig viktig. Kommer du til oss og føler du blir møtt med personlig service, pluss at du finner spennende ting du kanskje ikke ser hvor som helst, ja da har din opplevelse nådd våre ambisjoner.

Lively Me FS artikkel 1

Bambusmøbler: OYOY Mini, 1495,-

Dere skal jo drive med alt fra ammeutstyr, til leker, er det noe dere vil trekke frem, som er spesielt viktig for dere?

Dekorasjonsgjenstander for barn, det synes vi er viktig og det er rett og slett manko på det i markedet. Sånn generelt vil jeg si at vi har gått gjennom tusenvis av produkter og alt er nøye gjennomtenkt, så vi står bak alle produktene våre etthundreprosent! Vi tror ikke vi vil selge masse av ett produkt, men av mangfoldet, her finner bestemor gaver, familien finner det de trenger og barn og foreldre skal ha det gøy hos oss.

Lively me FS artikkel 10

Det lille ekstra: Spennende konsept for barn.

Spennende! Ett siste spørsmål, før vi lar deg fortsette jobben sammen med Elise; Hvor er dere om ett år?

Vi har forhåpentligvis kommet litt lenger enn der vi er i dag, vi har realistiske ambisjoner og vi vil brukte tiden til å bli kjent med markedet, lære mens vi går og lande konseptet. Vi synes butikkene Annen Etage og Lively Me kler hverandre og på sikt håper vi å kanskje ha en butikk på Røa også, der vi alt har en Annen Etage-butikk!