lefteris-kallergis-NQZiQxuIyFk-unsplash

Vi tar sommeren på forskudd!

Vi er mer hjemme enn vanlig, og nå som vi går inn i den sprudlende vårfinalemåneden gjelder det å fylle herlige lyse kvelder med god mat og drikke. Salater og burgere er -for mange- selve symbolet på sommermat. Vi har tatt sommeren litt på forskudd og vil inspirere deg med disse fem oppskriftene fra Olivelle og Meny. God vårinnspurt!

Big Sky Steak Salad

En vanvittig god biffsalat som omvender selv den mest garva salatskeptiker! Med et hint av kaffe og hvitløk, er den både spennende og annerledes, det hele toppes med blåmuggost. Dette er Brad hos Olivelles sin favoritt og anbefales på det varmeste. (Total tid: 25 min)

Ingredisenser; bacon, biff, cherrytomater, valgfri salat, blåmuggost, Coffeerub, Black garlic sea salt, Caramelized garlic infused olive oil og Smoked barrel aged balsamic vinegar

Skjermbilde 2020-05-05 kl. 11.46.45

Bringebær og spinatsalat med karamelliserte nøtter

Ta en forsmak på sommeren med denne deilige salaten! Frisk spinat og ferske bringebær er hovedingrediensene i denne enkle men elegante fristelsen! (Total tid:15 min )

Ingredienser; Valnøtter, spinat, bringebær, parmesan, Vine-ripened raspberry barrel aged white balsamic vinegar, Roasted Walnut oil og Vanilla bean sea salt

Skjermbilde 2020-05-05 kl. 11.58.05

Brokkolisalat med bacon

Denne salaten er av Meny sine mest solgte produkter, og nå kan du lære å lage den selv! Om du ikke er helt i matlagemodus, kan du alltid ta turen til Meny på Fornebu S og finne den i ferskvaredisken! (Total tid: 40 min)

Ingredienser; Brokkoli, majones, sukker, bringebæreddik, bacon, rødløk, rosiner og solsikkekjerner.

Skjermbilde 2020-05-05 kl. 12.03.49

Salmaburger med Mango

Alle elsker burger og her er en av favorittene til Linda hos Meny Fornebu. Denne deilige burgeren går utrolig fort å lage og er en frisk vri på en gammel klassiker! (total tid: under 20 min)

Ingredienser; Salmaburgere, salt, pepper, rapsolje, burgerbrød, guacamole, mango og rødløk.

Skjermbilde 2020-05-05 kl. 12.08.50

Angusburger med bacon og sprøstekt løk.

Angusburger er en uslåelig delikatesse og passer like godt til hverdags som til fest! Denne burgeren serveres med sprøstekt sjalottløk og cheddar. Et tips til en alternativ servering er syltet rødløk, hamburgerbrød med sesamfrø og en litt annerledes ost. Meny har et stort utvalg cheddar, brie og blåmuggost som passer perfekt til burger, dra innom så hjelper de deg finne din favoritt!

Ingredienser; angusburgere, burgerbrød, hjertesalat, bifftomat, cheddar, bacon, sennep, sprøstekt sjalottløk, solsikkeolje, hvetemel, salt.

Skjermbilde 2020-05-05 kl. 12.10.56

Olje til dressing!

Olivelle har stort utvalg gode oljer som passer perfekt til dressinger. Vi anbefaler på det sterkeste å prøve den deilige hvitløk -og parmesan-dressingen for Cæsar salat! Den er fyldig, frisk og er prikken over i-en på en god salat! De har også dippingoljer som er nydelig å dyppe brødet i! Kombiner det med smakfullt salt og du har alt du trenger.

Skjermbilde 2020-05-05 kl. 12.13.47