Fornebu S bilde frisørene

Det siste ukene har vært en prøvende tid for oss alle. En lang pause der mange ting vi tar for gitt ikke lenger er innenfor rekkevidde. Men nå ser det endelig litt lysere ut! Flere av våre stengte butikker og tjenesteytere, kan med glede meddele at de nå har åpnet dørene igjen –  og på mandag er det enda flere som åpner!  Senteret er åpent fra 11-17 mandag til fredag og 11-16 på lørdager. Fra 4/5 utvider vi åpningstidene til 10-18. Avvikende åpningstider finner du her.

Frisørene åpner!

I sosiale medier har vi sett mange som har tatt saksen i egne hender og laget midlertidig hjemmefrisørsalong, med blandet hell. Om du trenger å rette på samboerens kreative utfoldelser, eller rett og slett har latt håret gro den siste måneden er ventetiden nå over! Mandag 27/4 åpner Adam og Eva, Kutt, Frisør Modern Design og RÅH hudpleie sine etterlengtede dører og du kan endelig få en profesjonell hårklipp igjen! Bestill deg en time og gled deg til å endelig få orden på lokkene. Føler du synet har blitt noe svekket med timesvis sjonglering mellom hjemmeskole og kontor, åpner Krogh Optikk også førstkommende mandag!

Disse har allerede åpnet.

Trent og trent, Follestad, Match, Rått og flott, Høyer og Siluette har alt åpnet og står parat til å hjelpe deg legge til eller fornye vårgarderoben. Gullsmed David Andersen har også åpne dører og kan sammen med klesbutikkene bidra til antrekket. I tillegg har de også gull og sølv til interiøret, og sammen med Tilbords og Kalma Interiør står de klar med sesongens nyheter.

Man kan fort bli lei av å kun lene seg på egne kjøkkenferdigheter, så da er det en skikkelig gladnyhet at flere av våre spisesteder også har åpnet igjen. Smoothie Xchange, Sabi Sushi, Sundar, Joe & The Juice og Lola & G står klar til å levere spenstige smaksopplevelser, så du kan ta en pause fra kjøkkenbenken og heller nyte vårsolen.

Klinikk for alle og tannlegesenteret har begge åpent igjen og kan nå motta pasienter.

Vi gleder oss over det deilige vårværet og synes det er sikkelig oppløftende å endelig kunne komme med noen gode nyheter igjen. Ta vare på hverandre, hold avstand og nyt solen!