Sommerens soleklare favoritter

Fjorårets små solbriller kan seile sin egen sjø. Nå er det oversized som gjelder! Her får du et innblikk i sesongens heteste solbrillemote.

Vårens solbrillenyheter

Snart er sommeren her, og vi forbereder oss på gjensynsgleden! Med et par flatterende solbriller kan du gå fra hverdagslig til très chic på 1-2-3. Runde innfatninger med mørke glass var blant fjorårets største trender (tenk Keanu Reeves anno 1999) Det er de færreste forunt å kle Matrix-looken, så vi kaster den gladelig over bord til fordel for anvendelige design. Nå er det oversized som gjelder!

Allsidig sommerlook

Får du hetetokter av tanken på store 70-tallsbriller, kan du trøste deg med at årets solbrillekolleksjoner er allsidige som få. De store motehusene sendte alt fra diskrete cafebriller til prangende skjermer ned catwalken. Spennet i referanser er tilsvarende stort, fra begynnelsen av 70-tallet og fram til 2000. Du finner garantert en look som passer deg!

Vårens solbriller fra Krogh Optikk.

Celine solbriller fra Krogh Optikk, pris fra 2.800,-.

Sesongens eye candy

Allsidighet er ikke å forakte når det kommer til solbrillemote.Trendy er tross alt ikke det samme som flatterende. Det er vel så viktig at du føler deg fin med solbrillene og at de sitter komfortabelt på. Hos Krogh Optikk får du hjelp til å finne brillene som passer deg og din ansiktsform
https://www.fornebu-s.no/butikker/krogh-optikk/)

La oss ta en titt på hvilke farger og fasonger som er spesielt fremtredende denne sesongen:

Big is back! Oversized solbriller dominerte visningene til blant annet Dior, Fendi og Céline. La deg inspirere av 70-tallets it-jenter, som Farah Fawcett og Stevie Nicks. Kombiner store solbriller med en klassisk trenchcoat (et av vårens store it-plagg)

Solbriller fra Krogh Optikk.

Celine 2.800,-/Gucci 3.550,-. Begge fra Krogh Optikk.

Fargede glass er i vinden som aldri før. Er du en vågal trendsetter, er tiden inne for å se rødt, gult eller lilla. Du kan også gå for en mørk og mystisk variant, gjerne i kombinasjon med lette og yndige sommerplagg. Kontrasten skaper et lekkert spill i antrekket!

Graderte glass, hvor glassene er mørkere øverst og lysere nederst, var å se på visningene til flere av de store motehusene. Dolce & Gabbana, Prada og Alexander McQueen er blant designerne som har omfavnet den mystiske looken. Vil du gjøre det samme? Graderte glass er lekre til alle varianter av den lille sorte, spør du oss.

Solbriller fra Krogh Optikk.

Oliver Peoples fra 3.249,-/ Oliver Peoples fra 3.576,-. Begge fra Krogh Optikk.

Solbriller fra Krogh Optikk.

Gucci 3.550,-/Giorgio Armani 2.715,-. Begge fra Krogh Optikk.

Cafebriller er tilbake! Gode nyheter for deg som vil gå for en mer nedtonet variant av rockestjerne-looken. Med sine lyse glass og diskrete innfatninger, kan brillene brukes både inne og ute. Cafebriller finnes i alt fra retroinspirerte hippie-varianter til mer klassiske modeller vi aldri får nok av.

Solbriller fra Krogh Optikk.

Saint Laurent 2.690,-/2.990,-. Begge fra Krogh Optikk.