5 nøkkelplagg du må ha denne våren

Det beste overgangsritualet fra vinter til vår? Å oppgradere garderoben med et par nye skatter. Her er 5 klassiske nøkkelplagg og tilbehør som tar deg velkledd gjennom sesongen.

5 nøkkelplagg du må ha denne våren

Vi sender stadig lengre blikk mot våren. En oppgradering av garderoben står for tur, og vi elsker dette overgangsritualet fra kaldt til varmt vær. Samtidig er det lett å gå seg vill i en jungel av vakre vårtrender. Hva lønner det seg egentlig å investere i denne sesongen? Vi har plukket ut 5 tidløse plagg og tilbehør som enkelt kan kombineres med det du har fra før.

IN THE NAVY

En A-formet mørkeblå kjole med feminint snitt er sommerens våte drøm. Det er ikke bare på den franske rivieraen at dette plagget fortjener en luftetur. Velg en variant med belte i livet for å fremheve midjen, eller gå for en løsere passform som er hakket mer anvendelig. Kombiner den mørkeblå kjolen med flate sko (en av vårens store trender, sier Anna Wintour) og en samling bohemske gullkjeder.

HOOPS

Øreringer tar deg fra boss lady til party animal med noen få justeringer. De små og diskrete variantene passer inn i enhver sommergarderobe. Et chunky design gir et røffere uttrykk, mens de smale variantene er evige klassikere. Begge står like godt til delikate silkebluser og blonder som til grove strikkegensere. Ifør deg store gulløreringer til fest, gjerne kombinert med et helsort antrekk og dyprøde lepper. Øreringene fra Tom Wood er en sikker favoritt!

Sikre stiltips for våren.

Navy kjole Max Mara fra Ferner Jacobsen 3.650,-, Tom Wood Ice øreringer fra David-Andersen 1.999,-, Rouge Dior leppestift (999 Bloom) fra Kicks 380,-, Khione Jewelry smykker fra Trent & Trent, ella&il linbluse fra Me & My Cousin 1.699,-, Turtle1995 shorts fra Holzweiler 1.000,-, Sophie Bille Brahe Ørepynt fra David-Andersen 5.965,- og Cala Jade Sofi veske fra Me & My Cousin 2.800,-.

BUTTONED UP

En klassisk hvit skjorte redder enhver kleskrise. Taj Shirt fra ella&il var over hele Instagram da den først ble lansert i fjor, og det oppgraderte designet er like aktuelt. Skjorteblusen er laget i 100% vevd lin, og sitter nydelig på med en diskret V-hals og krage. De delikate knappedetaljene er prikken over ien. Knepp opp eller igjen etter anledning. Uansett hvordan du velger å bære den klassiske hvite skjorten, vil den ta deg gjennom sommeren med stil.

Bluse og shorts til våren

ella&il linbluse fra Me & My Cousin 1.699,- og Turtle1995 shorts fra Holzweiler 1.000,-.

KEEP IT SHORTS

Denne sesongen er shorts en viktig del av trendbildet. Invester i et par som lett lar seg kombinere med alt fra en oversized genser med trykk til en klassisk blazer. Du kan gjerne gå for en variant som rekker til knærne eller like over. En sort shorts passer til alt, mens et sommerlig print lar deg gå fra stranda til klubben med enkle grep (tenk lag på lag, og bruk en jakke eller blazer for å gjøre antrekket mindre nakent)

Brun veske og øreringer er must-haves for våre.

Cala Jade Misu veske fra Me & My Cousin 5.000,- og Tom Wood Ice øreringer fra David-Andersen 1.999,.

KARAMELLDRØM

En veske i brunt skinn er tilbehøret som løfter ethvert antrekk. Den deilige karamellfargen spiller på lag med alt fra jeans til playsuits til silkekjoler. Sesongens vesker fra Cala Jade har flettede detaljer, grove håndtak og spennende former. Er du klar for å investere i et av sommerens nøkkeltilbehør? Se etter solide stropper og gjerne en glidelås eller to på innsiden, slik at du har det mest essensielle lett tilgjengelig.