Morsdagsgavene hun kommer til å elske

Hvordan vise mamma at hun er en sann hverdagshelt? Vi har funnet gavene som garantert vil glede henne.

fornebu-s-morsdag-skjerf-votter-te

Cala Jade votter Me & My Cousin 1300,- FWSS skjerf Me & My Cousin 1100,- Ministry Organisk Te Sunkost 59,-

Søndag 9. februar er dagen for å hedre og ære alle mødre. Men hvordan skal du varte opp din mamma i år? Du kan gå for en sjarmerende variant med frokost eller en hjemmelaget kake. Kjøre klassikeren med blomster og sjokolade. Gi henne gode produkter til hjemmespa. Eller dra på litt ekstra med et av vinterens fineste motefunn.

Det viktigste er uansett å vise mor at du setter pris på henne. Hva som står på prislappen har lite å si. Hos Fornebu S finner du alt fra luksusvarer til budsjettvennlige varianter. Så lenge kjærlighet og omtanke er utgangspunktet ditt, treffer du garantert blink

fornebu-s-morsdag-til-mamma

Kort Traktøren Kjøkkenutstyr 19,-

Til en varm og god mamma

Sørg for at mamma holder varmen på kjølige vinterdager. Å pakke seg inn i et stort, deilig skjerf gjør noe med humøret. Vi elsker de nøytrale variantene fra Fall Winter Spring Summer. Et par behagelige votter forblir en klassiker når minusgradene river. De lekre skinnvottene fra Cala Jade er laget i 100% lammeskinn. Ren luksus! En kopp organisk te varmer godt etter en lang dag på jobben. Hos Sunkost finner du utallige smaksvarianter i vakker innpakning.

fornebu-s-morsdag-skjerf-votter-te

Cala Jade votter Me & My Cousin 1300,- FWSS skjerf Me & My Cousin 1100,- Ministry Organisk Te Sunkost 59,-

Hjemmelagde fristelser

Gi mor en fantastisk start på dagen med en god frokost. Dekk et stemningsfullt bord med telys, godt brød, fersk kaffe og juice. Hos Annen Etage finner du alt du trenger for å skape en lun atmosfære ved frokostbordet.

Brødmiks og syltetøy fra Nicholas Vahè gjør garantert suksess! Supplerer du med en Bodum-presskanne fra Traktøren og en kaffepose fra Kaffebrenneriet, er det gode sjanser for at du får smykke deg med tittelen «mors favoritt».

Du kan også benytte dagen til å bake en kake, imponere med en deilig treretters eller gjøre noe ekstra ut av desserten. Inspirasjon og ingredienser finner du hos Meny på Fornebu S

fornebu-s-morsdag-varm-drikke

Nicolas Vahé brødmiks Annen Etage 95,- Nicolas Vahé jam, 4 pk, Annen Etage 135,- Kaffe Kaffebrenneriet Bodum presskanne 0,35l Traktøren Kjøkkenutstyr 399,-

Klassikeren

Blomster og sjokolade er en uslåelig kombinasjon! Hos Floriss og Rosita Blomster finner du bugnende buketter. Legg ved et koselig kort der du forteller mamma hvor mye hun betyr for deg. Vil du være en fullkommen søtnos på morsdagen, kan du supplere blomsterbuketten med en sjokoladegave. Du finner et stort utvalg godbiter hos blant annet Sunkost og Traktøren Kjøkkenutstyr.

fornebu-s-morsdag-lett-blanding

Bukett Rosita Blomster 350,- Sjokoladeplate Sunkost 99,- Goodio Coffee sjokolade Sunkost 69,- Sjokolade i glass, Traktøren Kjøkkenutstyr 299,-

Ta vare på mamma

Sørg for at mor setter av tid til seg selv! Gi bort et gavekort hos RÅH på Fornebu S. Her skjemmes hun bort med blant annet massasje, hudpleie, fotspa eller manikyr.

Hjemmespa er også et godt alternativ. Hos Kicks finner du uimotståelige produkter til hud og hår. Mon Sun fotpleie og pedikyr er en fotmaske med fyldig konsistens som gir et silkemykt resultat. «All time healer» fra samme merke er en multikrem som lindrer og gir fuktighet til huden. Legg ved et hyggelig kort som forteller hvorfor mor fortjener egentid. Du finner mange korttyper hos Ark Bokhandel.

fornebu-s-morsdag-hudpleie

MON I SUN Fotpleie, Bedtime Therapy/All Time healer, Kicks 119/149,- Kort Traktøren Kjøkkenutstyr 19,-

Til en motebevisst mor

Skjem bort mamma med et av vinterens fineste motefunn. Hos Me & My Cousin finner du årets kuleste sneakers fra IRO. Disse faller garantert i smak hos en motebevisst mor!

fornebu-s-morsdag-sneakers

Iro sneakers Me & My Cousin 4800,-

Vil du unne mamma ren luksus i år? En svart Mulberry-veske passer til alt og går aldri av moten. Her snakker vi en sann garderobe-klassiker som varer i årevis.

Apropos klassisk. Et par gulløreringer er like fine på jobb som til fest, og gjør sitt for å heve ethvert antrekk uansett stil. Vi har lagt vår elsk på disse fantastiske variantene fra Holzweiler.

fornebu-s-morsdag-veske

Mulberry veske Holzweiler 2900,- All Blues Hungry Snakes Earrings Holzweiler 3100,-