Gavene som får hjertet til å banke litt ekstra

Valentinsdagen er en ypperlig anledning til å glede en du har kjær. Her er kjærlighetsgavene som garantert gjør suksess.

fornebu-s-valentinsdag-bh-hudpleie

Aubade BH Siluette 1.299,- Starskin ansiktsmaske Kicks 99,- Jade roller Kicks 249,-

Tiden er inne for å hente fram romantikeren i seg! Den 14. februar feirer vi Valentinsdagen, St. Valentine’s Day, også kjent som alle hjerters dag. Her er det varme og omtanke som står på agendaen. Enten du vil glede en kjæreste eller ektefelle, en venn eller et familiemedlem, har vi gavetipsene som sier «du er viktig for meg».

Tid sammen

Opplevelsesgaver blir stadig mer populære. Vi kan ikke tenke oss en mer passende Valentinsgave enn å dele en hyggelig stund sammen, enten det er med kjæresten eller en god venn. Sett av tid i en travel kalender. Utforsk de kulinariske mulighetene på Fornebu S!

Vi kan varmt anbefale et måltid på Maya’s, som kan tilby et smakfullt utvalg av italienske spesialiteter. Atmosfæren er sjarmerende og upretensiøs, og maten blir utelukkende laget av italienske kokker.

Sabi Sushi serverer Fornebus beste sushi! Drevne gourmetkokker står ved benken og tilbereder originale asiatiske retter. Her finner du et bredt matspekter og et imponerende utvalg egenprodusert vin.

De deiligste dufter

En parfyme er en klassisk gave med romantiske undertoner. Den gjør garantert suksess hos både han og henne. Dior Homme er en kraftfull og frisk parfyme med et flørtende hint av sensualitet. Miss Dior Rose N’ Roses er en floral duft med innslag av sitrus. Her har parfymeskaperen François Demachy gjenskapt den uimotståelige lukten av en frisk blomstereng. Intet mindre!

fornebu-s-valentinsdag-parfyme-2

Dior Homme Edt 50ml Kicks 690,- Miss Dior Rose N ´Roses Edt 50ml Kicks 805,-

Bare til han

Gled mannen med en boksamling om verdens vakreste hoteller. Kanskje dere kan planlegge neste reisemål sammen? God hudpleie er heller ikke å forakte, spesielt dersom han ikke har for vane å investere i det selv. Hos Kicks finner du blant annet merket Shiseido For Men, som har gode varianter til både hud og hår. Total Revitalizer Cream og Total Revitalizer Eye Cream virker både pleiende og fuktighetsgivende.

fornebu-s-valentinsdag-for-menn

Bok Ark 249,- Shiseido men Revitalizer Cream Kicks 850,- Shiseido men Revitalizer Eye Kicks 585,-

Søte gaver

Hos Annen Etage på Fornebu S finner du fristende gaver til alle slags søtnoser. Lakrids by Bülov har en egen kjærlighetskolleksjon som garantert faller i smak. Love More Strawberry and Cream er en smaksfest av røde jordbær, myk krem og søt lakris. Et hint av eksklusiv hvit sjokolade setter prikken over i’en.

Vil du gå for en mer forførende variant? Love More Blackberry & Dark kombinerer bjørnebær og mørk sjokolade. Bærenes syrlighet komplimenterer den runde sjokoladesmaken på en utsøkt måte. Må prøves!

fornebu-s-valentinsdag-lakris-2

Lakrids by Bülow Annen Etage 180,- pr stk

Bare til henne

Vis at du setter pris på henne med en flørtende gavepakke! Det lille under fra Calvin Klein eller Aubade blir aldri feil. Pleiende produkter fra Kicks i alle varianter er en udiskutabel favoritt. Vi har lagt vår elsk på Jade-rolleren, som stilmulerer blodsirkulasjonen og gir ansiktet en sunn glød. Kombiner den gjerne med en ansiktsmaske fra Starskin.

fornebu-s-valentinsdag-bh-hudpleie

Aubade BH Siluette 1.299,- Starskin ansiktsmaske Kicks 99,- Jade roller Kicks 249,-