7 tips for en smart handel på januarsalget

Januarsalget på Fornebu S er perfekt for deg som elsker gode priser og fine ting! Likevel er det enkelte kjøp som er smartere enn andre.

Gjør forberedelser og finn ut hva du trenger. Kanskje er det lurt å ta en gjennomgang av garderoben hjemme før du setter i gang? Her er vår huskeliste for en vellykket, bærekraftig og smart handel på januarsalget.

 

fornebu-s-5-tips-januarsalg-plagg-ekslusive-stoffer

Se etter plagg i eksklusive stoffer

Kvalitet over kvantitet
1. 
Finn produkter i deilige naturmaterialer som kasjmir, ull, mohair eller silke. Dette er materialer som tåler å bli brukt, og kan tas frem år etter år uten at de får nupper og vond lukt som ikke går bort. Deilig for deg, for miljøet – og for lommeboken.

fornebu-s-5-tips-januarsalg-plagg-hver-dag-og-flere-anledninger

Gå for plagg du kan bruke hver dag og til flere anledninger

Basic is key
2.
Kanskje ikke like spennende å kjøpe som et trendy statement-plagg, men absolutt lurt å investere i når det er salg. Med gode basisplagg i garderoben slipper du unna de fleste kleskriser. Enten det er hvite skjorter, sorte klassiske dressbukser eller en tidløs skinnjakke. Dette er kjøp man garantert ikke angrer på, nettopp fordi det kan tas frem dag etter dag – og du kan pynte antrekkene opp eller ned etter anledning.

Holzweiler, Me & My Cousin, Høyer Woman og Follestad er bare noen av motebutikkene du finner på Fornebu S – hele butikkoversikten finner du her.

fornebu-s-5-tips-januarsalg-tidlos-veske-noytrale-farger

Invester i en tidløs designveske i en nøytral farge

Unn deg litt luksus
3.
Har du alltid ønsket deg en designerveske i eksklusivt skinn, men aldri følt at du har hatt råd? I januar kan du virkelig gjøre et kupp på vesken du har siklet på i mange år. Gå for en tidløs klassiker i nøytrale farger, da kan du ha den for alltid uten at du går lei!

Prøv alltid før du kjøper
4.
Hvis den ikke passer – ikke kjøp den. Selv om du synes det er et nydelig plagg, sitter den ikke som den skal i prøverommet kommer den aldri til å bli brukt.

Tenk fremover
5. 
Det kommer en ny vinter i 2020. Planlegg i god tid, og gjør noen kupp. Det vil du takke deg selv for senere. Kanskje vil barna vokse endel i løpet av året, og vil ha behov for nye vinterklær til høsten?

Sjekk hva du har fra før
6.
Januarsalget bør ikke komme så overraskende på. Ta deg derfor tid til å sjekke hva du har i skapet, før du begir deg ut blant de gode tilbudene. Slik får du oversikt over hva du faktisk har behov for. I tillegg er det alltid lurt å kjøpe ting som fargekoordinerer med din eksisterende garderobe. Eventuelt safe med å gå for nøytrale farger som grått, hvitt, sort og beige. Da er sjansene ekstra store for å gjøre noen skikkelig gode kjøp.

Joejuice11-1024x683

Sunn og god smoothie fra Joe and the juice holder energien oppe.

Ikke shop på tom mage
7.
Det siste, men kanskje det viktigste punktet. Husk å ta deg en matbit eller en smoothie i løpet av handleturen. Shopping på tom mage er dumt både for deg og lommeboken din. Slå to fluer i en smekk – bli sunnere og hold humøret oppe. På Fornebu S finner du et stort utvalg kaffebarer og spisesteder.