Julesminken som gir deg festgløden

Jul og nyttår er tiden for å skinne litt ekstra på fest. Her gir vi deg våre beste tips til den ultimate party-looken.

Få gløden til jul

I disse travle juletider vil vi ha sminke som er enkel å legge, men som samtidig gir et vellykket resultat. Husk at riktig underlag er alfa omega. Sørg derfor for at huden din får rikelig påfyll av fuktighet og glød, og at du bruker en god primer før du går i gang med festsminken. Med disse produktene blir du festklar på 1-2-3!

Sminke som gir glød til julebordet.

Glamglow Flashmud Brightening Treatment 50 ml Kicks 465,- og Guerlain Terracotta Highlighter Stick Gold Kicks 455,-.

Glamglow Flashmud Brightening Treatment

Å gi huden påfyll av fukt er et must i vintersesongen, og denne ansiktsmasken er simpelthen en gave i en hektisk hverdag. Glamglow Flashmud bidrar til å gi huden en fornyet glød og et jevnere utseende. Produktet passer alle hudtoner og hudtyper. Formulaen dufter nydelig. Det inneholder dessuten eksfolierende korn, som gjør det enklere for huden å absorbere effekten av ansiktsmasken. Unn deg litt ekstra glød i julen!

Guerlain Terracotta Highlighter Stick

En highlighter fremhever ansiktets naturlige forhøyninger, som kinnbena, neseryggen og toppen av pannen. Den bør være to til tre nyanser lysere enn hudtonen din. Terracotta Highlighter Stick fra Guerlain har en nydelig, kremet konsistens som virkelig gir deg den ultimate julegløden. Produktet kommer i fire ulike nyanser – Nude (lys), Gold (medium), Bronze (dyp) og Universal Blush (korall). Ta turen innom Kicks på Fornebu S, så hjelper de deg å finne din perfekte match.

Få glød til julebordet.

Dior Capture Youth Glow Booster Serum 30 ml Kicks 920,- og Smashbox Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30 ml Kicks 285,-.

Dior Capture Youth Glow Booster Serum

Opplever du at huden din blir gusten og sliten i vinterkulda? Da er Capture Youth Glow Booster fra Dior redningen. Serumet er tilsatt stoffer fra plommen Murunga, som inneholder hundre ganger så mye C-vitamin som appelsin. Gjør deg klar for å mykgjøre huden og gi den en naturlig glød. Serumet kan også bidra til å dempe irritasjoner som følge av stress, tretthet eller jetlag. Dette er virkelig vår største julefavoritt!

Smashbox Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer

En primer er et must på veien mot den perfekt julelooken. Den jevner ut huden og sørger for at sminken holder seg lenge. Sørg for å påføre primer etter at du har tatt på fuktighetskrem, men før du tar på foundation. Photo Finish Primer fra Smashbox bidrar til å gjøre fine linjer og porer mindre synlige. Husk at primeren kan brukes i kombinasjon med foundation eller uten, avhengig av om du ønsker et naturlig eller mer sminket resultat.

 

Slik legger du en god base for julesminken

1. Begynn med å gi huden fornyet fuktighet og glød. Bruk for eksempel Glamglow Flashmud-ansiktsmasken for å jevne ut linjer. Du kan gjerne tilføre litt ekstra glød med Capture Youth Glow-serumet fra Dior.

2. Legg en god primer. Vår favoritt er Photo Finish-primeren fra Smashbox. Bruk den gjerne i kombinasjon med en foundation og en concealer som passer godt til din hudtone.

3. Tilfør ansiktet ytterligere glød ved å påføre en highlighter på kinnben og neserygg. Terracotta Highlighter Stick fra Guerlain er en kremet favoritt. Husk at highlighteren bør være to til tre nyanser lysere enn hudtonen din.

Deretter er det opp til deg om du vil toppe looken ved å legge øyenskygge, markere øynene med eyeliner, åpne blikket med mascara og fremheve leppene. Husk at det er viktig å føle seg vel, så sørg for at du velger en look som du er komfortabel med. Ta gjerne utgangspunkt i antrekket ditt. Med en glitrende kjole kan det lønne seg å tone ned sminken en anelse, mens et enkelt antrekk gir rom for mer glam på øyne og lepper. God fest!