De fineste antrekkene til julebordet

Julebordsesongen er i gang og du skal kanskje på julebord med både jobben, venninnegjengen og familien. Her er antrekk du trygt kan velge til denne sesongens julebord og feiringer.

Julebordsesong på Fornebu S

Julebordet med jobben

Til julebord med jobben trenger du kanskje ikke å gå for den korteste kjolen. Velg gjerne noe mer klassisk og elegant – for eksempel en fin dressbukse med en kul topp eller dette superfine antrekket fra Ganni. Med noen kule pumps og et par glitrende, lange øredobber er du klar for fest.

Antrekk til julebordet med jobben.

Ganni cardigan/tights Me & My Cousin 1.700,-/1.300,-, Babor pumps Grændsen Skotøimagazin 899,-, YSL øyenskygge Kicks 285 ,- og Caroline Svedblom øredobber Me & My Cousin 1.700,-.

Julebordet med venninnene

Det er lov til å kjøre på litt ekstra på venninnejulebordet. «Den lille sorte» er alltid en sikker vinner og finnes i uendelige varianter. Denne korte kjolen fra Pia Tjelta sin kolleksjon er vår favoritt. Den kan lett styles både opp og ned. Et fint undertøysett, gjerne med blonder, gjør at du føler deg ekstra fin.

Fin til julebordet med veninnene.

Pia Tjelta Amelia Dress Ferner Jacobsen 3.300,-, Michael Kors pumps Grændsen Skotøimagazin 1.699,-, Aubade BH/truse Siluette 1.299,-/999,-, Jenny Skavlan øreringer David-Andersen 1.690,- og DIOR Massai neglelakk Kicks 260,-.

Familiejulebordet

Velg klassisk og komfortabel i familieselskap. I løpet av julen kan det bli mange og lange kvelder, da er det deilig å ha et antrekk som du kan slappe av i og som er mykt og behagelig å ha på. Tenk litt sporty – dette antrekket fungerer like godt på dagtid som på kveldstid.

Deilig antrekk til familiefesten i julen.

Marni veske Holzweiler 14.900,-, Busnell skjørt Sommer & Vinter 2.250,-,
Solange sweater Bik Bok 299,-, Kronaby Klokke Protid Urmaker Malmnes 4.990,- og Scentric Molecules Molecule 01 Holzweiler 1.050,-.