Produktene som gir deg sommerglød i høst

Vi sverger til pleiende og fuktighetsgivende produkter når temperaturen synker. Her er våre absolutte must-haves for å bevare sommergløden gjennom vinterhalvåret. Gi kropp og sinn en velfortjent boost!

Supermat fra Sunkost fra 159,-.

Supermat får du hos Sunkost fra 159,-.

VINTERVAKKERT HÅR

«Smooth Again» fra Kevin Murphy er produktserien for deg som sliter med tørt og uregjerlig hår i kulda. Endelig har vi funnet en shampoo og balsam som gjør alt: glatter ut, mykgjør og tilfører fuktighet. Hemmeligheten? Monoïolje, murumurusmør og solsikkefrø-ekstrakt.

GLØD PÅ FLASKE

Kroppsoljen fra Aurelia er oppskriften på naturlig glød i vinter. «Firm and revitalise dry body oil» gir huden nytt liv i kald og tørr luft. Ikke minst motvirker den stress og virker herlig beroligende på sansene. Yes please! Blandingen av eteriske oljer fra blant annet rose og lavendel, kombinert med ingredienser som er rike på lavendel, gjør Aurelia Body Oil til en ekte lifesaver.

Hårmagi hos Modern Design 369,-/369,-. Glød på flaske hos Kicks 649,-

Hårmagi hos Modern Design 369,-/369,-. Glød på flaske hos Kicks 649,-.

INHALE, EXHALE…

Naturlig glød kommer innenfra. Omgivelsene legger merke til det når du føler deg vel i kropp og sinn. Senk skuldrene og slipp endorfinene løs i høstmørket! For mange er yoga den beste medisinen mot nedstemthet og lavt energinivå.

Tre favoritter som får fart på motivasjonen:

Letter yogaøvelsene: «Yoga Block – Cork» fra Soulwear bidrar til å styrke, strekke og balansere kroppen. Den er laget av kork, et naturlig og biologisk nedbrytbart materiale.

Booster treningsgleden: Føl deg vel på trening i disse freshe favorittene fra Rituals’. Vi elsker de delikate fargekombinasjonene.

Namaste hjemme: Gjør unna treningsøkten på en behagelig yogamatte. «Eco Yoga Mat» er ideell for hjemmetrening. I tillegg er den et fint alternativ for deg som vil handle mest mulig miljøvennlig. Finnes også i rosa.

Yoga Block Rituals 149,-, Bh/bukse fra Rituals 299,-/ 399,- og Eco Yoga Mat fra Anton Sport 549,- .

Yoga Block Rituals 149,-, Topp/bukse fra Rituals 299,-/ 399,- og Eco Yoga Mat fra Anton Sport 549,- .

JORDNÆRT PÅFYLL

Lyst til å ta bedre vare på både deg selv og miljøet? I boka «Jordnært» deler søstrene Anette og Susanne Bastviken sine erfaringer, enkle oppskrifter og verdifulle tips. La deg inspirere til en mer miljøvennlig hverdag!

"Jordnært" fra Ark Bokhandel 379,-.

"Jordnært" fra Ark Bokhandel 379,-.

TRE TRINN TIL VINTERGLØD

I tillegg til å bruke pleiende produkter og spise riktig, finnes det noen gode rutiner du kan følge for å tilføre huden glød og kroppen energi.

1. Rens huden både morgen og kveld.

Vær nøye med å bruke riktige renseprodukter. Kanskje trenger du en mer skånsom variant enn den du bruker i dag? Husk at huden din blir mer sensitiv i kulda.

2. Drikk nok vann.

Ja, vi vet du har hørt det utallige ganger, men en nyttig ting kan ikke gjentas for ofte. Å holde kroppen hydrert bidrar til at du føler deg freshere og mer opplagt. Husk: gløden kommer fra innsiden.

3. Hold deg i bevegelse.

For mange er det vanskelig å holde treningsmotivasjonen oppe om høsten og vinteren. Men treningsglede gjør så uendelig mye med selvfølelsen. Finn en aktivitet du virkelig trives med og sett deg realistiske mål. Alt er bedre enn ingenting!