En kåpe – tre stiler

En fin kåpe er et must i høstgarderoben og vi har funnet den perfekte kåpen som lett kan styles til hverdag og fest.

Kåpe fra Holzweiler - et must i høstgarderoben.

En fin kåpe er et must i høstgarderoben.

Høsten er her og dagene blir kaldere. Kåpen er et plagg du kan bruke hele sesongen. Først med en tynn bluse og senere på vinteren med ullgenser og store skjerf. Mulighetene er mange.
Går du får en kåpe i en nøytral farge kan den passe inn i enhver garderobe. Det er lurt å investere i en kåpe i god kvalitet – da har du den i mange år.

Vi har funnet vår favoritt og stylet kåpen til jobb, weekend og fest:

FS_høst_artikkel_skinnbuksen2

Style kåpen med bluse og skinnbukse - feminint og lekkert: Harris Wharf London kåpe Holzweiler 5.900,-, GANNI bluse Me & My Cousin 1.199,00,-, Skinnbukse by Malene Birger 6.799,- og Longines Hydro Conquest klokke Protid Urmaker Malmnes 9.490,-

Kåpen fra Holzweiler stylet for weekend.

Du kan bruke skjørtet lenge utover høsten så lenge du har en lang kåpe: Harris Wharf London kåpe Holzweiler 5.900,-, Calvin Klein skjørt Ferner Jacobsen 1.900,-, Privè støvletter Grændsens Skotøimagazin 1.399,-, SENNA Arnie Says ullgenser Ferner Jacobsen 2.000,- og Fusion øreringer, 18 k gull David-Andersen 9.750,-.

Kåpen fra Holzweiler stylet til fest

Kåpen setter prikken over i’ en på festantrekket: Harris Wharf London kåpe Holzweiler 5.900,-, Maud skinnskjørt Me & My Cousin 1.700,-. Marc & Andrè blondetopp Siluette 419,-, Ole Lynggaard Lotusring David-Andersen 12.900,-, Högl pumps Grændsens Skotøimagazin 1.599,-.