Stilfulle detaljer til studenten!

Vi har alt du trenger til hjemmekontoret og sekken. Man blir litt lykkelig av fine notatbøker, gode penner og kule drikkeflasker. Du kan lett skape deg den arbeidsplassen du drømmer om med disse nyhetene.

Flaske og notatbok fra Nille.

BOTTLE´UP 280 ML FRA TIL BORDS 349,- OG NOTATBLOKK 2 PK FRA NILLE 39,90.

FS_skolestart_jpg11

TEIP 3 PK. FRA ARK 49,90, BLYANTER 4 PK. FRA ARK 49,90,-, NOTATBOK ARK 79,- ( BURGUNDER) DESIGNWORKS NOTATBOK FRA ANNEN ETAGE 150,- (LYSEROSA) NOTATBOK 2 PK. FRA NILLE 49,90, DIAMANT BINDERS 12 PK. FRA ARK 30,-, SAKS FRA ARK 90,- OG PENNEHOLDER FRA ARK 79,90.

NOTES!

Notatbøker for ulike anledninger er veldig praktisk. I disse kan du planlegge og drømme. Hvorfor ikke ha en hjemme, en i sekken og en i vesken.

Clutch med tilbehør til skolestart.

DIOR BRILLER FRA KROGH OPTIKK 3.816,-, LIPGLOSS FRA RITUALS 100,- , DESIGNWORKS NOTATBOK FRA ANNEN ETAGE 150,-, DESIGNWORKS INK FRA ANNEN ETAGE 150,- OG DECADENT COPENHAGEN CLUTCH FRA ANNEN ETAGE 1.499,-.

Good vibes!

Med rett tilbehør går jobben så mye lettere. Ingen sak å kladde en stil når blyanten sier “Good vibes only”.

Blyanter fra ARK.

BLYANTER 4 PK. FRA ARK 49,90,-.

Ordning & reda!

Arbeidsplassen blir praktisk når alt har sin plass. Fine farger og miks av materialer gjør at timene ved skjermen ikke føles så lange. Disse boksene gjør det enkelt å ha orden på småting og pynter i tillegg opp pulten.

Tilbehør til arbeidsplassen som frisker opp.

L:A BRUKET HÅNDKREM FRA ANNEN ETAGE 99,-, LINDØ MASSA FAT FRA SKEIDAR 329,-, BINDERS FRA NILLE 39,90, BLYANTER 4 PK. FRA ARK 49,90, TO DO LIST BLOKK M/MAGNET FRA ARK 50,-, MAGNETER 3 PK. FRA ARK, MIMOSA HOME MAGNET FRA NILLE OG VISKLÆR FRA NILLE 19,90,-.