Klar, ferdig, skolestart!

Endelig nærmer vi oss skolestart. Har du utstyret i orden? Her er våre beste tips til en vellykket start på skoleåret!

Skolesekk med tilbehør.

BECKMANN SEKK 26L ARK 849,- , ORGANIC GET RAW ENERGIBAR SUNKOST 3 for 99,-, RAY BAN SOLBRILLER KROGH OPTIKK 800,-, BINDERS SETT NILLE 39.90, FABER CASTEL MARKERINGSTUSJER 8 STK. ARK 129.90, SWELL DRIKKEFLASKE ANNEN ETAGE 300,-, NOTATBOK NILLE 79.90, (NATUR/ROSA) NOTATBOK ARK (MINT)69,90,-, LYRA SUPER FERBY FARGEBLYANT ARK 31.90, KRITT 20 PK. YES! VI LEKER 49,- og STOJO KRUS ANNEN ETAGE 200,-.

Sommerferien er nesten over og det er snart tid for skolestart. Nytt skoleår er spennende for store og små. Den hektiske hverdagen kommer fort og det er som regel en hel del som skal kjøpes og ordnes før skolestart. Her er våre tips til en vellykket start:

Skolesekk

Et viktig valg skal tas når det skal velges ny skolesekk til barna, og det er mye man skal tenke på. Ikke velg en skolesekk som er altfor stor. Barna må ha flere skolesekker etterhvert som de vokser – det er ikke til å unngå. Det er viktig at den sitter godt på ryggen. ARK fører de fine sekkene fra Beckmann, de passer til gutter og jenter i alle aldre. De hjelper deg gjerne med å finne en sekk som passer ditt barn. Du får selvfølgelig også kjøpt pennal som matcher sekken.

Sekk med tilbehør.

BECKMANN SEKK 22L ARK 799,-, BECKMANN PENAL MED INNHOLD ARK 249,- og LYRA SUPER FERBY FARGEBLYANT ARK 31.90.

Pennal

Pennalet har barnet selv ofte mange meninger om hvordan skal se ut, så her kan det være lurt å gå til innkjøp sammen! Det bør inneholde gråblyanter, fargeblyanter, viskelær og blyantspisser. Et lite tips – de ekstra tykke blyantene er fine for de aller minst. For de litt større er det gøy med kule blyanter med sayings.

Bokbind

Glem bokpapir som må klippes, brettes og teipes rundt bøkene. De fleste velger tekstilbokbind som  er lett å ta på og kan brukes igjen og igjen.

Skolesekk og utstyr.

BECKMANN SEKK 30L ARK 899,-, BLAFRE DRIKKEFLASKE ARK 199,90, NOTATBOK 2 PK. NILLE 39,90,- og MEPAL NISTEBOKS JERNIA 159,-.

Drikkeflaske og matboks

Skolebarn trenger en matboks med plass til sunn mat. Det er fint hvis boksen ha flere rom til f.eks. bær og nøtter. kjøp en i god kvalitet – da har du den til neste år også. Selv om barnet får melk eller juice på skolen er det lurt å ha med seg en egen flaske med vann.

Drikkeflaske og matboks fra Jernia.

MEPAL DRIKKEFLASKE JERNIA 149,- og MEPAL MATBOKS JERNIA 139,-.

Klær

Barn trenger ikke en helt ny garderobe til skolestart, men det er ofte hyggelig med nye klær til første skoledag. Det er alltid lov å pynte seg litt denne spesielle dagen. Det kan også være lurt å gå over hverdagsklærne, kanskje noe har blitt for lite etter to måneders ferie.

Regntøy, støvler og skiftetøy

Det er alltid lurt å ha litt ekstra tøy liggende på skolen for de minste. Regntøy og støvler er et must til våte friminutt.

Innesko

Mange klasserom har kalde gulv så et par deilige tøfler eller innesko kan være lurt å ha, i tillegg gir rene sko et bedre inneklima.

Gymbag

I førsteklasse er det ikke nødvendig, men etter hvert vil barnet også trenge en gymbag. Dere har kanskje en bag som kan brukes fra før ellers fungerer det også med et tøynett.

Navnelapper

Alt som barnet har med til skolen, både klær og utstyr, bør merkes med navn og gjerne et telefonnummer hjem. Dette gjelder også for større skolebarn.

Klær til skolestart.

Didrikson regnsett fra Anton Sport 599,-, Skofus gummistøvel fra Skoringen 349,- Lilly kjole fra Cubus 149,-, Hygge innesko/tøfler fra Grændsens Skotøimagazin 199,- og Loco hettegenser fra Cubus 199,-.