Solkremene du bør velge i sommer

Sommerferien nærmer seg og vi jakter på den beste solkremen. I et voksende marked for naturlige og økologiske hudpleieprodukter, så er det ikke lengre en selvfølge at de mest etablerte merkevarene er de tryggeste. Her er noen tips til trygge valg i filterjungelen:

Damer som soler seg.

På jakt etter den beste solkremen.

Rudolph Care Sun

Den eneste solserien med kjemisk filter som både er Svanemerket og sertifisert økologisk, er Rudolph Care Sun. Rudolph Care Sun Face Cream har en lett konsistens som ikke hvitter, fetter eller klistrer seg. Solkremen inneholder 30% beskyttelse fra UVA og UVB filtre.
De prisbelønte produktene får du kjøpt hos Vita.

Solkrem fra Rudolph care.

Rudolph Care Sun Face Cream spf 50 320,-, Rudolph Care Sun Body Lotion spf 30 270,- og Rudolph Care Sun Lotion Kids spf 30 295,-. Alle produktene får du kjøpt hos Vita Fornebu.

Camilla Pihl Sun

Camilla Pihl Sun er Svanemerket og lover å ikke belaste havmiljøet. I tillegg er den parfymefri og fri for parabener. Sun Lotion er en beskyttende og fuktighetsgivende solkrem med både UVA og UVB beskyttelse. Den er non-greasy og er dermed ikke klissete å smøre
på, samtidig som den ikke etterlater seg hvite merker på klær og tekstiler. Det liker vi.

Solkrem fra Camilla Phil.

Sun Lotion Spf 30 269,-, Face Protection SPF 30 199,- og Clear Protection Spray Spf 30 249,-. Fra Vita Fornebu.

Biotherm Waterlover

En deilig og lett tekstur som etterlater huden tørr og med en fløyelsmyk finish. Absorberer raskt. Ingredienser og emballasje er spesielt utvalgt med respekt for havmiljøet.

Biotherm solkrem får du hos Kicks Fornebu.

Waterlover Sun Milk SPF 50 299,-, Waterlover Sun Milk SPF 30 299,- Waterlover Sun Mist Spray SPF 30 325,-. Du får Biotherm på Kicks Fornebu.

Cosmica sun

Cosmica er allergivennlig og var et av merkene som fikk best score i Forbrukerrådets test (2018). Cosmica Sun solkrem ansikt SPF50 trekker raskt inn i huden, uten å være klissete. Dessuten er den uten alkohol og fargestoffer, og den er ekstra vannresistent. Tilpasset følsom hud og dermatologisk testet.

Cosmica-solkrem fra Apotek 1.

Cosmica Sun solkrem ansikt SPF50 159,-, Cosmica Sun sollotion SPF30 209,- og Cosmica Sun Kids solspray SPF50 249,-. Alle fra Apotek 1.