Dette tar du med deg i kofferten!

Det nærmer seg sommerferie og kofferten skal pakkes. Du trenger alt fra den perfekte badedrakten til strandvesken som rommer alt. Her er våre pakketips!

Stråhatt, badedrakt, solbriller, øredobber, solkrem og kroppsspray.

Feeling badedrakt fra Siluette 1.749,-, Moncler solbriller fra Sommer & Vinter 2.400,-, Øredobber fra Bik Bok 79,-, Dior solkrem fra Kicks 340,-, Kroppsspray fra Rituals 190,- og Stråhatt fra Trent & Trent 699,-.

Skjørtet

Skjørtet kan du ha over bikinien på stranden eller style det med badedrakten til en date på byen. En florlett bluse er deilig å ha i varmen. Beskytter også solbrente skuldre. Ikke glem huden. Skrubb huden før, under og etter soling. Denne dusjoljen inneholder også masse fukt. Sterk og fuktig hud gjør at brunfargen varer lenger.

Skjørt, badedrakt, bluse og dusjolje.

Cathrine Hammel skjørt fra Ferner Jacobsen 1.500,-, Paula badedrakt fra Siluette 1.679,-, bluse fra by TiMo 1.499,- og Biotherm dusjolje fra Kicks 199,-.

Strandvesken

Strandvesken kan du bruke både dag og kveld. Disse to pynter opp ethvert antrekk, i tillegg til at de rommer mye. Linkjolen kan du style med flate sandaler på dagen og høye til kvelds. Du kan enkelt style den opp med noen enkle gullsmykker og du er klar for en kveld på byen. Loafers smetter du rett inn – komfortable og stilsikre. Passer til alt.

Strandveske, kjole, solbriller og loafers.

Veske fra by Malene Birger 2.299,-, Boho veske fra Match 799,-, FWSS kjole fra Me & My Cousin 2.000,-, loafers fra By Malene Birger 2.599,- og Dior solbriller fra Krogh Optikk.

BIKINIEN

Bruk tid på velge deg ut en bikini som sitter perfekt på deg. Velg gjerne en klassisk farge – da kan du lett mixe&matche med flere varianter. Kimonoen kan du style som en cardigan/lett jakke eller som den perfekte cover-up på stranden. Det er lov å se ut som “a million”. En god solkrem er et must i strandbaggen. Denne fra Dior beskytter og styrker huden, og tilfører en strålende glød. Solkremene fra Rudolph Care er prisvinnende og Svanemerket. Hamam håndklær er vannabsorberende og tørker veldig fort, veier lite og tar liten plass, noe som betyr at det fungerer utmerket som strandhåndkle og reisefølge.

Bikini, kimono, håndkle og solkrem.

Piha bikinitopp/truse fra Siluette 449,-/219,-, kimono fra Holzweiler 4.200,-, Arnie Says hamam håndkle fra Ferner Jacobsen 300,-, Dior solkrem fra Kicks 340,- og Rudolph Care solkrem fra VITA 320,-.

PSST!

Selv om du vil pynte deg, legg igjen dine dyreste smykker, vesker og sko hjemme. Ferie er til for å slappe av og nyte livet, ikke være redd for å miste dyre eiendeler. Keep it simple!

 

Årets bok

Ingen ferie uten bok. Vi har vel alle spart en bok til sommerferien. I år velger vi «Fuglene under himmelen» av Karl Ove Knausgård. En liten perle på bare 61 sider. En kvinne har flyttet tilbake til barndomshjemmet for å ta vare på sin pleietrengende mor. Morens stemme er nesten utvisket, beina kan ikke lenger bære henne, men likevel har hun en voldsom kraft. En dag kommer kvinnens datter uventet på besøk, og alt endrer seg. «Fuglene under himmelen» er en fortelling om tre generasjoner kvinner. Landskapet de lever i, tingene og dyrene de lever med, blir skildret så levende og rikt at det hverdagslige gjennomlyses av mening.

Fuglene under himmelen av Karl Ove Knausgård.

"Fuglene under himmelen" av Karl Ove Knausgård, ARK Bokhandel 179,-.

Til de minste

Pakk lette og behagelige plagg som enkelt kan skylles opp. En kjole i bomull kan fint brukes over badetøy på dagen og til søte sandaler på kvelden. Husk solhatt og høy faktor.

Sommerklær til barn.

T- skjorte Cubus fra 79,-, Shorts fra Kids Lindex 179,-, Wave sandaler fra Grændsens Skotøimagazin 149,-, Kjole fra Kids Lindex 99,-, Dickies Bumbag fra Carlings 399,-, Rudolph Care sun lotion fra VITA Lyle & Scott t- skjorte fra Rått & Flott 349,- , Shorts fra Cubus 199,- og Lyle & Scott caps fra Rått & Flott 249,-.