Gjør balkongen klar for våren

Nyt livet utendørs fra balkongen! Du trenger ikke en hage for å få det sommerlig rundt deg. Med en liten balkong eller terrasse er det fullt mulig å skape et grønt og frodig uterom.

Fem enkle tips:

Frodig balkong.

Når solen titter frem vil du gjerne ha uteplassen klar for nyting.

1. Grønne planter

Pynt opp med grønne planter og blomster. Med store krukker og blomsterkasser kan du skape en grønn oase selv om du har liten plass. Velg planter som er lettstelte og tåler å tørke ut en gang innimellom.

Grønne planter fra Floriss.

Floriss Fornebu har stort utvalg i grønne planter.

2. Puter og pledd

Puter og pledd gjør balkongen til et koseligere og mer behagelig sted å være. På sene sommerkvelder blir det fort kjølig, og da trenger man noe å pakke seg inn i. Ha en kurv stående med noen ekstra pledd i – fint når gjestene blir til tidlig morgen. Jo flere puter, jo bedre. Miks gjerne ulike mønstre, og velg dine favorittfarger.

Puter og pledd fra Nille.

Både Nille og Kid Interiør har fine tekstiler.

3. Gulvteppe

Et gulvteppe gjør det lunt og godt og gir deg en følelse av “stue” ute. Velg et teppe som er egnet for utebruk – lek deg med mønstre og farger.

Tepper og utemøbler fra Skeidar.

Skeidar har tepper og møbler som gjør seg på terrassen.

4. Stemningsfull belysning

Skap stemning med lyslenker og lanterner som du kan henge opp. Om sommeren er lyskilder som bruker solenergi helt genialt – de lades på dagen og tennes automatisk ved skumring.

5. levende lys

Gjør sommernatten stemningsfull med levende lys! Lykter er med på å skape en en magisk stemning om kvelden.

Lykter og lys.

Skap stemning med lykter og lys.

PSST! Et lite tips!

Visste du at tekstiler kan impregneres? Veldig greit når regnet kommer helt uventet. Anton Sport selger impregnering – like bra til puter og pledd som allværsjakka.