Topp 6 beauty must-haves

Er huden din grå og trist etter vinteren? Den nordiske vinteren med sin kalde og tørre luft er en påkjenning for huden. Nå bør du gi både hud og hår en ekstra dose omsorg og kjærlighet før våren virkelig melder sin anmarsj.

Miljøbilde beauty.

Beauty must-haves for våren.

Ekstra glød på 1-2-3

BABOR SHAPING PEELING CREAM er en rik kroppspeeling med naturlig eksfolierende korn av cellulose og tranebærfrø. Inneholder stamcelleekstrakt fra tarmvriasal, ekslusivt for BABOR. Huden blir jevnere, glattere og mykere allerede etter første bruk. Forbedrer hudens evne til å absorbere etterfølgende produkter. Avokadoolje, pantenol og olivenolje fukter og gir næring.

Kroppsskrubb fra Babor.

BABOR Shaping peeling cream fra Råh Fornebu.

Pleie til håret

Elixir Ultime-serien er serien du bare må ha hvis du vil ha vakkert hår. Den er proppfull av utsøkte oljer som pleier håret. Kérastase har skapt en 3-trinns skjønnhetsrutine for blankt hår med en nydelig glød.

Håprodukter fra Modern Design.

Hele Elixir Ultime-serien får du kjøpt hos Modern Design Fornebu S.

Fukt og beskyttelse

Ceactil Everyday Serum for daglig bruk med konsentrert vitamin c. Det fremmer bedre fukt og glød, og anbefales ofte som første anti-aging-produkt. Serumet opprettholder en god balanse mellom frie radikaler og antioksidanter, og gir en sterkere og sunnere hud.

Serum fra Elixir.

Du finner flere Elixir-produkter hos Råh Fornebu.

Duft som en rose

Lancome er verdenskjent for sine parfymer. Nyheten La Vie Est Belle Rose er en unik og elegant duft og er blomsterversjonen av originalduften La vie est Belle. Duften begynner med frisk bergamot, krydret rosépepper og røde bær som fører inn i et hjerte av myk peon, søt lilje og duftende roser. Dette er en eksklusiv duft for alle kvinner og er like god til daglig bruk som for en fest. La våren komme.

Duft fra kicks.

Finn din vårduft hos Kicks Fornebu.

Glansfulle lepper

Dior Addict Stellar Shine er neste generasjons lip-shine som leverer 8 timers fantastisk glans. Balmen glir på med en utrolig følelse og smelter øyeblikkelig i kontakt med leppene til en glans med ren og levende farge. Den pleiende formelen etterlater leppene med et fint lag med aloe vera for 24-timers fukt og langvarig komfort. Dag for dag blir leppene dine mykere, mer smidige og mer fuktet.

Lipgloss fra kicks.

Denne og flere freshe lipglosser finner du hos Kicks.

Slik får du sterke, sunne negler!

• Invester i en god top coat og base coat. Bruk to lag base coat når du lakker neglene, og alltid et lag top coat etter lakking. Da tåler de mye mer.
• Bruk en god, fet håndkrem før du legger deg hver eneste kveld. PSST! Visste du forresten at Victoria Beckham alltid sover med hansker om nettene?
• Fil, buff og poler neglene minst en gang i uken – polerte negler får sjeldnere rifter.

Neglelakk fra Rituals.

Alt til neglene får du hos Rituals.