Olivelle åpner sine dører 4. april på Fornebu S

Et familiekonsept som tar matlaging til nye høyder

Olivelle på Fornebu S.

Olivelle på Fornebu-S.

Olivelle er et familieeid selskap som spesialiserer seg på utsøkte olivenoljer, balsamico- eddiker og andre kulinariske smaksopplevelser. Når du kommer inn i butikken, venter en reise inn i olivenoljenes verden med smaker fra årets innhøsting, nøye utvalgt av kjennere. Sommelier og klassifisert olivenolje-ekspert, Brie Schaeffer, og hennes produksjonsteam får tilsendt flere hundre olivenoljer fra ulike land og regioner før de beste slipper gjennom Olivelles strenge kvalitetskontroll.

Olivelle butikkhyller.

Olivelle byr på olivenoljer, balsamico- eddiker og andre kulinariske smaksopplevelser.

– Det er fordi olivenproduksjon er som vindruer og vinranker, ingen år er like. Derfor kan våre oljer være fra forskjellige steder fra år til år, forteller Brad Schaeffer som er Bries bror.

Familiebedriften, med mor Michelle, Brie og Brad i spissen, så dagens lys i Montana, USA, i 2006. Tre år senere møttes Brad og norske Victoria Christensen på Montana State University. Etter studietiden tok det ikke lang tid før også Victoria var i full gang med olivenolje-smaking og jobbing i familiebedriften. Da paret flyttet tilbake til Norge, ble savnet stort etter Olivelles fantastiske produkter og drømmen om å kunne tilby samme smaksopplevelse til norske kunder var i gang.

Brad og Victoria.

Brad og Victoria oppfylte drømmen om å tilby norske kunder Olivelles fantastiske produkter .

Oppdag dine favoritter

– Ikke bare er oljene sunne og utsøkte, smakene vi tilsetter er en opplevelse som garantert vil motivere til å prøve ut noen av våre oppskrifter. Vi har veggen full av oppskrifter og vi byr gjerne på dem sammen med produktene våre, smiler Victoria. Olivenoljene kan brukes på utallige matretter og i baking og sammen med Brad gleder paret seg til å innvie oss.

I butikken får du selvsagt smake på de ulike oljene, balsamico eddikene og krydderblandingene. Der og da blir ønsket olje eller balsamico tappet fra beholderne de er lagret på. Dette gjøres for å garantere varer av ypperste kvalitet og smak, uten tidligere eksponering for varme, lys eller oksygen.

Tapping av olje.

Olivenoljene kan brukes på utallige matretter også til baking.

– Sunn, fersk olivenolje har en varighet på cirka 20 måneder så sant den blir lagret på et mørkt, ikke for varmt sted, sier Brad.

Mest av alt håper paret Olivelles produkter vil bidra til det viktigste av alt, nemlig det gode måltidet der vi samles og sitter lenge, lenge rundt matbordet.

 

4, 5,og 6. april får du – 20 % på hele butikken!

Tapping av olje.

Ønsket olje eller balsamico blir tappet fra beholderne de er lagret på.