FS19_profil_IG2

Uansett om du liker å kikke i fred eller vil ha hjelp, tar vi i mot deg som det du faktisk er; en gjest som har valgt å komme på besøk til oss. Velkommen til en handleopplevelse som er verdt turen.

 

 

FS19_profil_IG4

FS19_profil_IG3

Verdt arkitekturen: Fornebu S ble bygd for å være annerledes. Med klimavennlig trefasade, solcellepaneler og torvtak, glass som slipper sollyset inn og et inneklima du kan puste godt i. Summen gjør at vi er blitt kåret til verdens mest miljøvennlige kjøpesenter. Velkommen til en senteropplevelse som er verdt turen.

FS19_profil_IG

Verdt couturen: På Fornebu S elsker vi mote. Noen av butikkene våre er helt i spissen av motebildet. Andre er for deg som liker det casualt og enkelt. Alle er for deg som har sansen for det vakre. Kanskje er det derfor vi vokser mest? Velkommen til en moteopplevelse som er verdt turen.