Skeidar åpnet på Fornebu S!

Skeidar åpnet fredag 22. mars en helt ny konseptbutikk på Fornebu S, og den er den første som bygges fra grunnen av med splitter nytt design.

Sofa fra Skeidar.

Skeidar åpner på Fornebu S. Sofa Sophia er en av mange lekre sofamodeller

Inspirasjon og kvalitetsløsninger for å få det fint hjemme

– Med 800 kvm blir det ikke et av våre største varehus sier kjededirektør Kristin Harila, men den blir garantert det mest moderne. Vi er Norges kanskje største på seng og madrass, så det blir selvfølgelig viktig, samt at vi ønsker å vise frem hvordan du kan oppgradere og få det fint hjemme i både stuen og andre viktige rom. Den norske smaken utvikler seg stadig, og vi holder flere fingre på pulsen. Det som var fint i fjor er ikke like fint i år, selv om noen klassiske stilretninger holder seg.

Skeidar er en familiebedrift som siden 1912 hjulpet nordmenn med å få det fint hjemme, og designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker, samtidig som de samarbeider tett med flere av landets fremste merkevarer på møbel, som bla Ekornes, Brunstad, Hjellegjerde, Hødnebø, Jensen, Wonderland og Svane. Skeidar er også eksklusiv forhandler av det verdenskjente danske designmerket BoConcept.

Sofabord/småbord fra Skeidar.

Inspirasjon og kvalitetsløsninger for å få det fint hjemme.

Stilmessig spenner møbelkolleksjonen seg fra det lyse, nordiske og moderne til det mørke og tidløse. Butikken vil ha en stor avdeling med flotte designsenger og gavler fra XOV, og flere vårnyheter innen sofa- og stuemøbler.

Seng og gavl fra Skeidar.

Skeidar fører designsenger og gavler fra XOV.

Seng + gavl fra Skeidar.

Et hyggelig soveromsmiljø er det verdt å investere i.

Du vil møte inspirerende utstillinger og borddekkinger gjennom hele butikken. Vi håper å kunne gi en totalopplevelse av Skeidars møbel- og interiørunivers, enten du har et helt nytt hjem å innrede eller bare vil gjøre en enkel fornyelse hjemme.

– Vi tror vi har lært ett og annet siden 1912, men vi er stadig nysgjerrige på nye trender og ideer, hvordan vi kan bli flinkere og på hva kundene våre vil ha. Vi skal fortsette å lytte og å forbedre oss, og vi gleder oss til å treffe kundene på Fornebu S, avslutter Harila.

Sofa og interiørdetaljer fra Skeidar.

Detaljene er viktige hos Skeidar.