10 feminine sneakers vi vil ha nå

Det er lite som er bedre enn et par freshe sneakers! Her finner du et utvalg som går like godt til dine favorittjeans som til sommerkjolen.

Sneakers og shampoo.

Adidas sneakers Grændsens Skotøymagazin 999,-, Arkk sneakers Grændsens Skotøymagazin 1.099,- og Oribe shampoo Modern Design 440,-.

Trendy look

La skoene være antrekkets midtpunkt i vår, og invester i et par nye sneakers. Enten du er minimalistisk eller glad i farger, er det noe for enhver – utvalget er stort.

Vi har plukket ut ti favoritter i alt fra helt enkle hvite til de mer crazy i vårens trendfarger. Klarer du å bare velge kun et par?

Sneakers fra Grændsens Skotøymagazin.

Adidas sneakers 1.099,-, New Balance sneakers 999,- og Nike sneakers 999,-, alle fra Grændsens Skotøymagazin.

Chunky

Chunky sneakers er super trendy og noe du ikke kommer utenom denne våren. En høy såle betyr mer demping for føttene dine og et par ekstra centimeter på høyden er aldri feil.

Sneakers fra Skoringen.

CULT sneakers 599,-, Skechers sneaker 999,- og CULT sneakers 599,-, alle fra Skoringen.

Nike-nyheter

Årets nyheter fra Nike har ankommet. Gå for et par freshe sneakers som både passer hverdag og trening. Visste du at Nike Air Max-sko har blitt en vinner hos idrettsutøvere og samlere på grunn av slående fargekombinasjoner og pålitelig og fjærlett demping.

Sneaker fra Anton Sport.

Nike Air Max Correlate 1.349,-, Nike Zoom Strike 849,-, Nike Epic React Flyknit 1.599,-, alle fra Anton Sport.

Sneakers fra Holzweiler.

Adidas Falcon sneakers Holzweiler 1.100,-.

5 tips for å holde sneakersene hvite:

1. Vaskemaskinen

Bruk vaskepose og lav temperatur (maks 30 grader), og bruk gjerne Milo vaskemiddel. Unngå sentrifugering.

2. Jif

Med hjelp av en fuktig klut eller svamp kan Jif fjerne mange flekker. Bruk kun nok til å løse opp flekken, og deretter tørk bort med en våt klut.

3. Tannbørste og tannkrem

Start med å væte en klut, og bruk den til å gjøre overflaten til skoen fuktig, deretter bruk rikelig med tannkrem på alle overflødige flekker. Bruk så en gammel tannbørste til å gni ut skitten, og tørk av skoene med en våt klut.

4. Vann og bakepulver

Bland til i en bolle og hent frem tannbørsten igjen før du begynner å skrubbe. Mens skoene får stå 3-4 timer i sola og tørke, kan skolissene bade i blandingen.

5. Hvit neglelakk

Ta fram hvilken som helst hvit neglelakk, og dra det over alle skader og skrapemerker så vil skoene vil bli så god som ny.

Hvite sneakers.

Ingenting sier mer vår enn skinnende hvite sneakers.