Gode råd til en bedre hverdag, som varer

Spark 2019 i gang med nye gode vaner som varer. La dette bli året du virkelig skal ta vare på deg selv! Mer egentid, nok vann, deilig frisk luft og mobilfri soner.

Vi deler våre beste tips for et avbalansert og friskt 2019 – la de gode nyttårsforsettene bli til gode vaner som varer.

fornebu-s-2019-nye-gode-vaner-sats

Unn deg tid sammen med en personlige trener hos SATS Fornebu til å finne et treningsopplegg som passer deg!

Trening
1.
Føler du deg slapp og lite opplagt på vinterstid? Det kan du gjøre noe med! En av de vanligste feilene mange av oss gjør er å gå for hardt ut i starten. Dette blir ekstra tydelig på begynnelsen av året, når alle skal starte på ny frisk med store mål.

Velg øvelser og treningsmengde som er overkommelig for deg over en lengre periode. Enten om du har klare treningsmål du vil oppnå, eller er nybegynner på treningssenteret, kan en personlig trener veilede deg til riktig trening for å opprettholde den deilige treningsgleden!

Gode råd for å komme i gang med trening deler vi her

fornebu-s-2019-nye-gode-vaner-godt-brod

Godt Brød på Fornebu S er et deilig sted å ta et pust i bakken med en god venn eller venninne.

Digital detox
2.
Å holde seg oppdatert på sosiale medier kan for de fleste av oss være en fulltidsjobb, og fokus forsvinner lett bort fra tingene som skjer rundt deg i den virkelige verdenen.

Synes du også at det kan være vanskelig å legge bort telefonen helt? Hva med å slette noen av appene du bruker mest og heller bruke tiden du ellers ville brukt i det digitale universet på å nyte naturen, venner eller familie.

Ta i bruk nærmiljøet og legg turen til kyststiene på Fornebu.

Inviter en venninne du ser alt for sjelden på en kopp kaffe eller en hyggelig lunsj.

fornebu-s-2019-nye-gode-vaner-raah-hudpleie

RÅH hudpleie på Fornebu S kan gi deg en skreddersydd hudpleie, tilpasset akkurat din hud.

Gi huden ekstra omsorg
3.
En glødende, frisk hud – det liker vi! Likevel er det vanskelig å få huden til å se fresh ut i den tørre vinterluften. Et tips er å drikke mye vann – da tilfører du huden fukt fra innsiden og ut, i tillegg får du mindre lyst på søte ting. Perfekt!

Husk også å tilføre gode fuktighetsgivende kremer på huden. Det mange ikke vet er at de bruker feil produkter, noe som kan gjøre huden verre. Det kan være lurt å oppsøke en hudspesialist som kan skreddersy et hudpleieprogram tilpasset din hudtype. Hos RÅH hudpleie på Fornebu S kan de tilby et stort spekter skreddersydde hudbehandlinger.

fornebu-s-2019-nye-gode-vaner-smoothie

Smoothie smaker kjempegodt – og passer perfekt til frokost, etter trening eller som mellommåltid.

Et smooth nytt år
4.
Hva er søtt og fullt av god næring? Nemlig smoothies! Smoothies er for lengst etablert som et populært innslag i nordmenns kosthold. Med de rette ingrediensene er dette en enkel måte å få i seg frukt og grønt på. Topp med ekstra ingredienser som gir en ekstra dose med viktige næringsstoffer. MENY deler gjerne sine fristende oppskrifter på smoothies som booster med energi.

Til slutt – 10 hyggelige nyttårsforsett du kan prøve i 2019

– Gå tidligere i seng

– Ta ja-hatten på

– Gi flere komplimenter

– Gå turer i naturen

– Smil til en fremmed

– Ta sykkelen til jobb

– Slå av mobilen en time hver dag

– Ta et bilde hver dag

– Sett mere farge på garderoben

– Bruk handlenett