FS18_PROFIL_LinkedIn_01

Det høres nesten utrolig ut, men det er riktig: I 2018 har Fornebu S hatt den høyeste veksten i omsetning av de 60 største kjøpesentrene i Norge. Så er du blant dem som har tenkt at vi er verdt turen, vil vi takke for tilliten.

Så hvorfor er vi verdt et besøk? Det handler om mange små ting, akkurat som det gjør ellers i livet. Litt mer ro. Litt bedre atmosfære. Litt vakrere omgivelser, litt flere spesielle butikker og litt bedre miljø både ute og inne.

Og litt mer av noe, betyr litt mindre av noe annet. Mindre kø og kaos, for eksempel. Mindre kamp om plassene når du skal ha en kaffe og en kanelbolle. Mindre kjøring rundt og rundt for å finne en parkeringsplass. Og mindre betong utenfor, ettersom vi har et fuglereservat som nærmeste nabo. Og kanskje viktigst av alt: Butikk-medarbeidere som har tid til å gi råd og slå av en prat.

Velkommen til oss!