Høstens lekreste undertøy

14H319_015

Lekker BH i sort blonde kr 1029. Hos Siluette har de et stort utvalg BH'er og annet undertøy i forskjellige materialer, farger og prisklasser.

Under ull og dun vil vi ha myke, behagelige plagg. Hos Siluette på Fornebu S har de høstens lekreste undertøy.

Undertøy_collage

Kimono kr 969, BH kr 1029, hold inn-kjole kr 1289, silketruse kr 859, ullsokker kr 179 og marineblå silkekjole på bildet kr 1799.

Charlotte Mønster i Siluette har klare anbefalinger om hvilke plagg som hører med i høstgarderoben:

– Det sier seg vel nesten selv at strømper og sokker bør finnes i kommodeskuffen på denne årstiden. Vi foreslår strømpebuksen Sophie 70 fra Trasparenze i en høstfarge og en god strømpebukse i ull. Bleuforet-sokker i en miks av ull og bomull er behagelige uten strikk, og garantert en anskaffelse du ikke angrer på, sier Charlotte.

Hun slår også et slag for en topp eller singlet i behagelig ull/silke. – Vi fører merkene Egi, Boglietti, Calida og Oscalito som har flere gode alternativer.

 

 

Lugano1523-1

Lugano morgenkåpe fra Belamanetti er i en blanding av bomull og bambus, og føles myk mot huden, kr 1099.

– Loungewear, fra for eksempel Calvin Klein eller det nye norske merket SO&IB, er deilig å kunne ta på seg, når du er på hytta eller bare ta på seg nå man kommer hjem.

– Det er dessuten lurt å ha en «hold inn»-kjole på lur dersom du skal på party og kjolen skal sitte ekstra fint, tipser hun.

 

_IMG7428

Silkesett med elegante blondedetaljer, topp kr 1399 og bukse kr 1999.

For dem som ønsker å følge trender også når det gjelder undertøy, er naturlig BH uten spile med eller uten print noe mange vil ha for tiden.

– Det kan være blonde eller tyll med annet mønster. Trekantformede BH’er, gjerne uten spile, er også veldig aktuelt nå. Kombiner med en lekker boxer/hipster fra for eksempel Simone Perele eller Empreinte.

– Når det det gjelder farger går det fra sort, blåtoner og grønt, til varme puddertoner og noe rødt. Har du ikke skaffet deg en kimono, så gjøre det. Veldig trendy! Norske SO&IB har en vakker kimono med håndmalt mønster i sin høstkolleksjon, sier undertøyeksperten.

Undertøy er alltid ekstra stas å gi bort eller få i gave – så sant giveren har valgt rett! Hos Siluette kan du få forslag som begeistrer mottakeren. Ulltopper fra Egi, undertøysett fra Empreinte, Simone Perele, eller en lekker nattkjole, pysjamas er alltid populære presanger.

IMG_6659 OK

Ta vare på de delikate tekstilene med riktig valg av vaskemidler og metoder. Spør om råd i butikken dersom du er usikker, eller følg tipsene nedenfor.

Vakre, delikate plagg er det hyggelig å ta godt vare på, enten du har fått dem i presang eller kjøpt dem selv.

– Vi anbefaler at dersom du ønsker at undertøyet ditt skal holde seg lenger, bør det vaskes for hånd.

– Ved maskinvask legg undertøyet i vaskepose eller i et putetrekk velg finvask 30 °C og 800 rpm og sorter på like farger, sier undertøyseksperten.

Charlotte anbefaler å feste låsen på BH’er før du legger dem i posen.

– Da unngår du å ødelegge blonden, forklarer hun, og fortsetter:

– Bruk såpe, pulver eller flytende, som er for farget tøy. Det finnes eget vaskemiddel for delikate stoff som silke og blonde. Spør oss i Siluette, så hjelper vi deg med riktig vaskemiddel. Ikke bruk tøymykner, den reduserer elastikken i  stoffet. Til slutt tørker du undertøyet flatt og unngår tørketrommel.