Her er elektronikk-ekspertens høst-favoritter

Fem favoritter

Marshall Mid ANC hodetelefoner kr 2690, Google Chromecast fra kr 379, Mobvoi Ticwatch PRO kr 2690, JBL Tune 600 BTNC kr 999, JBL Reflect Mini 2 kr 999.

Skal du bruke høsten til å høre på god musikk og oppdatere deg på filmfronten? Da gjelder det å ha utstyret i orden – her er det de heteste nyhetene ifølge Teknikmagasinets butikksjef Filip Lars Wessman.

Vi er blitt vant til å fylle dagene våre med lyd også når vi er på farten, og det setter krav til lydindustrien, forteller Filip.

– Siden det er blitt stadig mer populært med en aktiv livsstil så trenger vi lettere høretelefoner som tåler mer og har lenger batteritid. Bra nyheter er Marshall Mid ANC, som har en helt fantastisk lyd og 30 timer batteritid, JBL Tune 600 BTNC, som har en dyp bass, er små og lette, har aktiv støyredusering og 12 timers batteritid, og Marshall Masjon III BT som har klar lyd og 30 timer batteritid.

For dem som foretrekker såkalte «in-ears» trekker butikksjefen frem to godbiter: JBL Reflect Mini 2, som er utviklet med tanke på trening, har 10 timer batteritid og er utstyrt med en høstaktuell refleks på kabelen, og Supra Nitro X som har en utrolig lydkvalitet, 10 timer batteritid og lades på bare én time.

– Dette er høretelefoner med bra lyd som tåler mye og ikke koster en formue. Det synes vi er bra!

 

iZound selfiestang

iZound Lazy Neck Holder kr 169,99.

På samme måte som vi fyller hverdagen med lyd, er også levende bilder noe som følger oss gjennom dagen, både hjemme og på farten. – For en bra filmopplevelse når du reiser med tog eller buss anbefaler jeg iZound Lazy Neck Holder som gjør at du slipper å holde på mobilen. I stedet kan du henge stangen rundt nakken eller sette den på et bord. Dessuten kan den brukes som selfie-stang!

Selv om det i mindre grad er slik at hele familien setter seg ned og ser på TV eller film sammen, liker vi fortsatt å dele titteropplevelsen. – Når man skal dele bilde, eller også lyd for del del, er både Apple TV og Chromecast bra alternativer. Fordelen med sistnevnte er at du kan bruke den med alle typer enheter, mens Apple TV bare fungerer for Apples produkter.

For dem som liker å bruke treningsklokke fremhever Filip gjerne Mobvois Ticwatch E, Ticwatch S Knight og Ticwatch PRO. – Dette er smarte treningsklokker der du kan lese notifikasjoner fra telefonen, få hjelp med trening og ha kontroll på pulsen. Den stemmestyrte funksjonaliteten med Google-assistent gjør at det er enkelt å starte nedtelling, sjekke været og så videre. Proversjonen har opptil 30 dagers batteritid.

Fem favoritter

Fem tekno-favoritter: Apple TV kr 1599, Circle with Disney kr 1195, Philips Hue startpakke kr 699, minikjøleskap kr 1199, Feiyu Tech Vimble 2 kr 999.

Ny teknologi er spennende og moro, synes Teknikmagasinets entusiastiske butikksjef. Her er fem av Filips favoritter for høsten.

Feiyu Tech Vimble 2
Gimbal/selfiestang som gir deg stabile bilder når du er i bevegelse. Passer til alle typer av smarttelefoner og ved hjelp av bluetooth kan du styre telefonen fra fjernkontrollen som sitter på skaftet. Kr 999.

Mini-kjøleskap
Her er det plass til rundt 24 bokser med drikke. Perfekt i bilen, båten, på hytta eller hjemme. Kanskje i en «man cave»? Kr 1199.

Circle with Disney
Dette er en smart ting for att få kontroll over familiens nettbruk. Boksen kobles til routeren og gir deg full oversikt via en mobilapp som blant annet gjør det mulig å stenge av internettoppkoblingen for bestemte enheter. Praktisk når det er sengetid! Kr 1195.

Apple TV 4
Den nye generasjonen av Apple TV er noe mer enn bare en streaming-enhet. I tillegg til å kunne se på Netflix, Viaplay og så videre, kan du ved hjelp av en kontroll også spille et hvilket som helst spill. Apple TV fra kr 1599, kontroll Steelsereis Nimbus kr 549.

Philips Hue
Med Hue-systemet kan man lyssette den riktige stemningen ved bruk av LED-strips, smarte pærer i vanlig sokkel og 16 miljoner farger, allt styrt via en app på mobilen. Kr 649.