Eksperttipsene for en høstklar hud!

Høsthud

Riktige produkter i kombinasjon med gode behandlinger er oppskriften på en vakker hud. Foto: Produsentene

Det er viktig å pleie huden etter en lang og varm sommer, og samtidig forberede den på en kaldere og tørrere årstid. Tipsene fra hudterapeut Thea Hansen i RÅH hjelper deg få en jevn og glødende høsthud.

Med høsten i anmarsj, er det viktig å rense huden og kroppen skikkelig. Huden har jo vært utsatt for mye sol, saltvann og solkrem i løpet av denne rekordsommeren.

– Ansiktsbehandlinger som passer perfekt nå, er syrebehandlinger som setter i gang cellefornyelse og renser huden. Syrebehandling er peeling i form av syrer. Vi har ulike syrer for ulike behov, så alle hudtyper kan benytte seg av denne behandlingen, sier hudpleieren. Resultatet er jevnere hud og en herlig glød.

For kroppen anbefales en kroppscrub. – Den får jo også kjørt seg om sommeren. Huden blir så fin etterpå. Se alle behandlinger og priser på vår hjemmeside.

 

Gi huden på kroppen en ny start denne høsten. Foto: Getty Images

Aktive ingredienser om høsten

Med sommeren på hell blir solen mindre sterk, og det er på tide å hente frem produkter med mer aktive ingredienser igjen.

– Glycolsyre er en sikker vinner når høsten kommer. Prøv merker som Maystar, Elixir og Exuviance; de har produkter med  inneholder aktive ingredienser som gjør huden din så fin, sier Thea. Hos RÅH kan du få gratis hudanalyse og finne de beste produktene for din hud, slik at du har alle forutsetninger for å gi huden en kickstart denne høsten.

I tillegg til glycolsyre, er Maystars produkter med C-vitamin høyt på listen over hudekspertens høstlige anbefalinger.

– Dette er fantastiske produkter som både jevner ut huden og gir den masse fuktighet. Dessuten er Elixirs Niactil-produkter, Smoothing Cream og ulike pads «must-haves» på denne årstiden. Syngergy lift fra Maystar er også supre anti-age produkter. Dette er alle populære klassikere som som enda flere burde prøve, tipser Thea i RÅH.

 

 

Naturlig høstsminke

Med hudpleierutinene på plass, er det selvsagt gøy å pynte fasaden litt. Ifølge Thea skal det naturlige fremheves, slik at en vakker hud er et viktig utgangspunkt.

– Bruker du en god mascare og litt farge på leppene, er det nok til å se smashing ut! Ellers er glitter, shimmer, øyenskygger og highlights populært, og vi ser at det er økt fokus på lepper nå, sier Thea som anbefaler Babors leppestifter og mascaraer for å få den riktige høst-looken.