Vi har det du trenger til skolestart

Skolestart1

Rosa matboks Elipse kr 167 (ordinær pris kr 239), Jernia; jeans kr 449, genser med «Love» kr 1199 og genser «Happy» kr 579, Rått & Flott; Ty kosedyr med clip til å henge på sekken kr 79 og aktivitetsbok kr 99, Yes! Vi leker; hjerteformet penal kr 199, 90 og drikkeflaske kr 139,90, ARK; gul drikkeflaske med dobbel vegg kr 199 (ordinær pris kr 299), Jernia. Kampanjeprisene hos Jernia varer til 26.8.

Mot slutten av august kommer hverdagen tilbake også for barna, og det er på tide å forberede både garderobe og utstyr. Start skoleåret med noen nye favoritter – du finner dem på Fornebu S!

Nå teller vi ned til første skoledag for både nybegynnere og eldre elever. Selv om de fleste barn helst vil at sommerferien skal vare i det uendelige, kan en ny skolesekk eller matboks få opp forventningene til et nytt år i klasserommet.

Skolestart betyr også at høsten venter rett rundt hjørnet. Sommerens lette skjørt og tynne shortser har virkelig gjort jobben dette året, men nå er det på tide å forberede skoledagen med behagelige klær og skotøy som tåler kjøligere vær og bløtere dager.

En del foreldre oppdager at buksene og genserne som har ligget stand-by i kommoden siden i vår, plutselig ikke passer lenger. Skolesekken fra førsteklasse har kanskje også «krympet» og blitt altfor liten?

Da er det godt å ha butikker med et rikholdig utvalg klær og utstyr til barn samlet under ett tak. Det gjør handleturen mer effektiv og enkel!

 

Skolestart2

Zadig & Voltaire langermet genser kr 629, Rått & Flott; matboks med kjøleelement kr 99,50, Jernia; marineblå yogabukser i velur kr 399, Rått & Flott; matboks med motiv kr 104 (ordinær pris kr 149), Jernia; Napapirji sekk fra kr 649, Levi's t-skjorte kr 199 og Tommy Hilfiger hettegenser kr 949, Rått & Flott; turkis drikkeflaske kr 97 (ordinær pris kr 139) og drikkeflaske med motiv kr 199, Jernia, skolesekk kr 649, Yes! Vi leker. Kampanjeprisene hos Jernia varer til 26.8.

Mens noen barn har vokst fra hele garderoben i løpet av sommeren, kan det være andre som bare trenger et par nye sko eller en herlig fargerik genser. Vi på Fornebu S heier også på gjenbruk og synes det er flott med klær som kan gå i arv. Men småsøsken vil gjerne sette sitt eget preg på antrekket, og da er det supert å kunne oppdatere med en kul t-skjorte, et glitrende hårbånd eller noen morsomme sokker.

Selv om vi kan drømme om varm mat og kantine på skolen, er virkeligheten at vi hver skoledag skal sende avgårde barna med hjemmelagde matpakker. Uansett om dere sender med brødskiver eller salat er det viktig at maten oppbevares på en måte som  tar best mulig vare på den.

Frukt og grønt holder seg bedre hvis det ligger et kjøleelement i matboksen, og en medbrakt vannflaske med en fin farge eller morsomt mønster øker sjansen for at barna får i seg nok væske i løpet av skoledagen.

Butikkene på Fornebu S er nå fylt med alt som trengs til skolestart. Kom innom for en hyggelig start på et nytt skoleår!