Høstens motefavoritter på Fornebu S

FS18_VerdtTuren_facebook42

Tro det eller ei – selv denne sommeren har en slutt. Da kan vi glede oss over å fornye garderoben med noen av høstens nyheter. Her er noen av motefavorittene for ham og henne som du finner på Fornebu S!

Høstmote_MeMyCousin

Håndplukkede godbiter fra Me & My Cousin: Cala & Jade-veske «Phibi» kr 5000, Iro Curverunner sneakers kr 4800, Orly neglelakk Antidote kr 180, Designers Remix Aida bikerjakke i burgunder kr 5200, Bands of LA-belte med glitter kr 500, Ganni sko Lina kr 2800, Ganni- genser Julliard Mohair Puff Sleeve Pullover kr 4100. På det store bildet Maria-blusen fra Elle & il, kr 1300, som Me & My Cousin har vært med på å designe i sammenheng med at den første Me & My Cousin-butikken i år er 10 år.

Hos Me & My Cousin er hyller og stativer lastet med alt fra trendriktige sneakers og varme gensere til eksklusive vesker og iøynefallende tilbehør fra norske og internasjonale merkevarer.

– Denne høsten er det mye cordfløyel, velour, strikk og college-stil, sier daglig leder Maria Holmen Berger, som også fremhever sterk rosa, eplegrønt og rødt som sesongens farger. Ta en tur innom butikken og bli oppdatert, enten du nå er på jakt etter en komplett fornyelse eller ser etter de små detaljene som vil løfte høstens antrekk.

– Selv skal jeg sikre meg en cordbukse med sleng fra Denim Studio i burgunder og en sleng velourbukse i Off White fra Lois og en fuksiarosa strikkegenser fra Ganni, forteller Maria.

 

Høstmote_SommerVInter

Stilsikkert hos Sommer & Vinter: Les Deux-cap kr 600 , Peak Performance-genser i merinoull kr 1100, Les Deux collegegenser med hette kr 1000, dunjakke fra Colmar kr 9000, Les Deux-bukse kr 1100. På det store bildet ser du en av høstens sikre kort: ullfrakken. Denne er fra Les Deux og koster kr 3500.

Partner og daglig leder Ole Kristoffer Schjelderup Frantzen i Sommer & Vinter fremhever den klassiske stilen med sporty vri som veldig aktuell denne høsten.

– For menn som lurer på hva de skal fornye garderoben sin med, vil jeg helt klart anbefale å kjøpe en ullfrakk. Dessuten er bukser med mye stretch og komfort, som jeansbuksene fra Replay, en god investering. Og alle må få seg en collegegenser, enten med rund hals eller hette!

For kvinners del er det mye ulike strikketeknikker som dominerer kolleksjonene fra ulike merker. Støvete pasteller og jordfarger er det mye av, så vel som klare farger.

– Romantiske kjoler, miniskjørt i ullblandinger og caper er blant de plaggene som jeg ville anbefalt kvinnelige kunder å satse på. Dessuten en trenchcoat dersom den ikke allerede henger i skapet.

Høstmote_ByTiMo

Kreativt og kvinnelig hos By TiMo: Butikken begynner å fylles med høstens antrekk, blant annet Graphic Flowers-kjolen til venstre i hovedbildet, kr 2299, sennepsgule Satin Dress kr 2299 og Delicate Semi Couture Wrap Dress med delikat blomstermønster mot lys bunn kr 2899. Resten av prisene og mange flere herlige nyheter finner du hos By TiMo på Fornebu S!

Den romantiske stilen er tydelig også hos By TiMo, som kombinerer myke former og materialer med en dramatisk fargepalett og stor mønsterglede.

Sateng, blonder og rysjer preger designer Tine Mollatts unike kreasjoner. På Fornebu S finner du én av By TiMos to merkevarebutikker, så her har du en unik mulighet til å se høstkolleksjonen samlet.

Høstmote_Follestad

Denne høsten er det gode ullkvaliteter, skinn og naturtoner som gjelder hos Follestad. Ta en tur innom butikken på Fornebu S for å oppdatere stilen din.

Fra midten av august fylles lokalene til Follestad med høstens klær. Daglig leder Isak Sandvoll anbefaler alle å ta turen innom butikken på Fornebu S for å ta plagg og tilbehør i nærmere øyensyn.

Hos Follestad er naturen en viktig inspirasjonskilde i kommende sesong.

– Denne høsten tror jeg litt grovere ullkvaliteter vil dominere, med toner av brunt og grått. Selv skal jeg fornye garderoben med dobbeltspente dresser i grått og rutemønster.