5 sommerkjoler du må ha!

ByTiMo_SS2018_IW-2293-alt-32

Klar for sommerens festligheter i florlette kjoler! Bohemian Mini Dress, kr 1999, Resort Gown, kr 2599, Resort Mini Gown 2199, alle fra By TiMo.

Vi har samlet en bukett sommerkjoler som passer perfekt til sesongens mange sosiale sammenkomster i nærmiljøet vårt. Kjolene får du tak i på Fornebu S, og moroa venter rett fremfor nesetippen din. Her er fem kortreiste anledninger til å ikle seg nydelige kreasjoner!

 

oasis_06612765_5

Akkurat så blomsterfin som en piknikkjole skal være. Frill Dress kr 999, Oasis.

Piknik i Nansenparken

Det kan så være at livet er kort, men da skal vi jammen sørge for at det blir godt! Å sette gullkant på sommerdagene trenger ikke være så vanskelig. Ta på deg en herlig, luftig kjole, fyll kurven med alskens godsaker og inviter venner, kjæresten eller familien med på piknik. Nansenparken lokker kanskje med sine velstelte gressplener, eller ta turen til sjøkanten og nyt synet av båter på fjorden mens lette vinder leker med kjolekanten og livet faktisk er helt allright.

 

BeritHjelde

Klar for en kulinarisk knallkveld i Brida dress i varmeregulerende stoff som former kroppen på en unik måte, kr 3800, By Berit Hjelde.

Middag hos en lokal favoritt

En del av sjarmen med å bo på Fornebulandet, er at det er gangavstand til gode spisesteder. Enten du velger Maya’s eller Jonathan Sushi på Fornebu S, eller legger turen bort til Sjøflyhavna Kro, er du sikret et førsteklasses måltid i hyggelige omgivelser. Finn frem den nyinnkjøpte kreasjonen som har ventet på den rette anledningen, og gled deg til en herlig kveld!

 

Line-dress-1-e1526035126258

Line Dress, kr 2300, Camilla Stenberg/Me & My Cousin.

Drink på terrassen med naboen

– Dette burde vi gjort oftere, sier vi gjerne etter en hyggelig kveld. Så hvorfor ikke gjøre det da? Enten du kjenner naboen godt, eller har lyst til å bli bedre kjent, er det å invitere over på noe godt i glasset en fin måte å styrke båndet. Spør neste gang dere møtes ved postkassene, og la gjerne invitasjonen gjelde for samme kveld. Dette er ingen stivpyntet sammenkomst, så her er det fritt frem for lekne kjoler i lette materialer.

 

ByTiMo_SS2018_IW-3167 1

Bare bruden som skal bære hvitt, men dersom du ikke er invitert i bryllup, er det fritt frem med lyse, flagrende gevanter. TIl høyre Vintage Lace Gown, kr 3599, By TiMo.

Vennefest i hagen

Enten det er et sommerbryllup, et temaparty eller en uformell samling av nære og kjære, har hagefester et romantisk drag ved seg. Velg en underskjønn kjole i lyse nyanser, dropp sko og topp det hele med en fantastisk blomsterkrans på hodet.

Skjermbilde 2017-03-23 kl. 18.49.05 (1)

Bea er en lett sommerkjole i viscose som sitter løst på kroppen. Kr 3300, By Berit Hjelde.

Vernissage hos Gamle Fornebu Kultursenter

Kultur og mingling – to gode ting på én gang! Plusser vi på muligheten for å pynte seg litt, blir dette nesten som et Kinderegg… Myten om man i kunstnerkretser helst går sortkledd, kan du effektivt legge død ved å iføre deg et antrekk på andre enden av fargeskalaen.