Serverer god stemning i det fri

uteservering_bredde

Nå frister det å ta med mat og drikke utendørs, og både Jonathan Sushi og Maya's åpner uteserveringene sine.

Like sikkert som at blomster spretter opp av jorden og trekkfuglene returnerer til våre nordlige strøk, er det at uteserveringen på Fornebu S åpner for sesongen. Så, hva venter du på? Ut og nyt!

Oj, som vi fortjener varmere temperaturer og lysere dager nå etter det som føles som en ekstra lang vinter.

Overgangen fra vinter til vår er ikke noe som vi bør ta sånn i forbifarten, men markere ordentlig ved å gjøre det vi har sett sånn frem til: Å spise utendørs igjen!

Godt timet til denne våryre følelsen åpner uteserveringen på Fornebu S for sesongen. Både Jonathan Sushi & Fine Asian Dining og Maya’s har funnet frem godstolene og frisket opp menyen med vårlige godbiter.

 

Mye godt å velge mellom hos Jonathan Sushi Fornebu S: Bento Box, mango tempura-maki og fritert laksemaki er noe av det som står på menyen.

Jayson Pacyado, daglig leder ved Jonathan Sushi på Fornebu S, liker stemningen som oppstår på uteserveringen.

– Folk ser ut til å være mer livlige og positive. Hos oss kan gjestene nyte ferskt utvalg av sushi og varme retter mens de nyter solen.

Tempura på terrassen

– Det er et flott sted å slappe av med familie og venner, sier Jayson, som blant annet kan friste med Bento Box med assorterte biter sashimi, nigiri, laks, mango tempura-maki og wakame-salat. Nam!

Dessuten tilbyr restauranten denne sesongen omakase-maki for kun 90 kroner til gjester som er med i medlemsklubben til Fornebu S.

 

I år blir det plass til enda flere gjester på Maya's uteservering.

Salat og sol

Også hos Maya’s alt lagt til rette for å nyte våren utendørs med et smakfullt måltid og noe deilig i glasset.

– Vi markerer åpningen med nye, mer sommerlige retter på menyen, sier daglig leder Bruno Bardellotto, som også kan fortelle at uteserveringen vil ha plass til enda flere gjester i år.

– Vi merket fort i fjor at det ikke var nok uteplasser, så vi får flere bord og stoler.

Sett deg godt til rette ved et bord på den store, solrike uteserveringen og velg for eksempel en klassisk italiensk rett, eller av de store salatene som Maya’s er kjent for.

Dersom du skulle være uheldig med været, har Maya’s markiser som man kan trekke innunder. Med kraftige varmelamper stående stand-by, er været uansett ingen hindring, lover daglig leder og understreker i tillegg at Maya’s er en familierestaurant.

– Vi lager barneporsjoner av de fleste retter på menyen, og har god plass til barnevogner.

Og PS; det er ikke bare de tradisjonelle resturantrene som åpner sine dører

Hundekafe

Vi glemmer selvfølgelig ikke våre firbente venner!

Lørdag 21. april kl 12 åpnes Hunters Hundecafé opp for sesongen, det loves gode tilbud i butikken og mye spennende som skjer.

De første 15 hundene som kommer innom får gratis hundeis. Det vil bli servert Pupcakes til alle hundene som kommer innom denne dagen. Mulighet for å smake på de nye kjøttrike Meatlove pølsene, smaksprøver fra Farmina og mye mer.

Ta med hele familien, velkommen skal dere være til Hunters Hundecafé!