Destinasjon mote!

Fornebu_Anoushka_07_14084.utsnitt

Interessert i mote og trender? Fornebu S er et mekka for deg som er ute etter det som er litt utenom det vanlige, eller ønsker å være først med det siste.

På Fornebu S rett utenfor Oslo kan du velge og vrake mellom butikker som fører de kjente og mest eksklusive merkevarene. I tillegg kan vi tilby deg det lille ekstra, i form av spennende designere, for ikke å snakke om norsk design.

 

– Vi er stolte av å kunne tilby et unikt og mangfoldig utvalg innenfor mote – alt fra brandstores som By Timo og Holzweiler, til H&M og Cubus. Her står merkevarene i kø, forteller senterleder Elisabeth Selvik Hjelle.

Med vår og sommer rundt hjørnet, har du alle muligheter til å skaffe deg sesongens nøkkelplagg på Fornebu S.

 

– Uansett om du er klar for å skifte ute hele garderoben, eller kun fornye og bygge på det du har – på Fornebu S finner du alt du behøver, konstaterer Selvik Hjelle.

Maria Me & My Cousin

Maria Holmen Berger, daglig leder i Me & My Cousin, satser på fargerike og romantiske plagg for våren. Foto: Carl Martin Nordby.

Eksklusivt og trendy

Maria Holmen Berger er daglig leder i  Me & My Cousin. De fører dameklær for alle aldersgrupper, men primærkundene hos dem ligger i aldersgruppen 30-40 år.

 

– Jeg tror folk liker å handle hos oss fordi vi er flinke til å oppdatere oss på mote og trender, i tillegg til å ha en bred varepakke av både eksklusive og rimeligere merker, forteller hun.

For Me & My Cousin har den beste markedsføringen vært «word of mouth», og Berger forteller at de derfor har stort fokus på personlig service og kundetilfredshet.   

 

– Noen av merkene vi fører er blant annet Rag & Bone, Moncler, IRO, FWSS, Maud, Ganni, Cedrico, Lois, Elle & Il, Second Female, Meotine og RAVN. I tillegg må jeg nevne at vi innen kort tid får inn det nye merket Les Coyotes de Paris, og vil også være eneste forhandler i Norge av Camilla Stensbergs populære Playsuit, sier Maria Holmen Berger.

 

Og hva kan vi vente oss av trender og nyheter i vår?

– Hva gjelder vårens trender kan jeg nevne følgende stikkord; blonder, fargerikt og romantisk, spår daglig leder.   

Fornebu S

Vårens lekreste vesker. Foto: Carl Martin Nordby

Italiensk design og skandinavisk minimalisme

Follestad Fornebu S er en skjult skatt som ligger i andre etasje på senteret, med hele 300 kvadratmeter med spennende og sporty mote fra europeiske og amerikanske designere. Her får du absolutt alt du trenger, fra bryllupsantrekk til det nyeste for sommersesongen. Hos Follestad møtes du av unge og dyktige ansatte som hjelper deg med det meste, og du kan velge mellom håndplukkede varer fra eksklusive merker som Hugo Boss, NN07, Swims, Magnanni og Tiger of Sweden.

 

Fashion med personlig service

Hos Holzweiler er det fokus på å gjøre unike valg fra internasjonale merker for både kvinner og menn, i tillegg til at de har sin egen kleslinje. Dette gir en spennende motemiks, som du kan nyte av, sammen med god personlig service og hyggelig handel i deres lokaler. Hos Holzweiler finner du kjente designere og merker som Marni, Saks Potts, Acne, Helmut Lang, Mulberry, Carven, Commes des Garcon play, Adidas by Stella McCartney og Hunkydory med flere.

 

byTimo på Fornebu S

Ærlighet, bevissthet og kvalitet er norske byTiMo sine grunnleggende verdier. Disse verdiene finner man innen alle delene av byTiMo, fra fabrikkene de samarbeider med til stoffene de bruker. Kolleksjonene er inspirert av vintage mote og er laget med fokus på detaljer og skreddersøm. I butikken på Fornebu S finner du essensen av by TiMo. Her kan du se, berøre lukte og oppleve by TiMos  atmosfære i et miljø hvor du kan slappe av og nyte kreativiteten og magien i by TiMo og folkene som jobber der.

 

Klassisk mote

Ferner Jacobsen er stedet for den kvalitetsbevisste kvinne og mann. Her finner du kjente merker som Max Mara, Ralph Lauren, Michael Kors, Canada Goose og Parajumpers, blant mange andre. I Ferner Jacobsen AS er de også stolte av å kunne være med på den positive tendensen som har slått rot på Fornebu S, med miljøvennlighet i alle ledd.    

 

Oppdag Berit Hjelde

Berit Hjelde har skapt et unikt klesmerke, hvor stilen er sofistikert og profesjonell kombinert med sensuell glamour. Her skal kvinner føle seg elegante og feminine – egenskaper som kvinner selv omfavner. I hennes butikk kan du finne den perfekte kombinasjonen mellom den frie søramerikanske ånden og den rene skandinavisk følelse av form og design. I by Berit Hjeldes Flagship store på Fornebu S tilbys merker fra både i og utenfor Europa, av høy kvalitet og på toppen av trendskalaen.

 

Fritidstøy med høy kvalitet

Sommer som vinter, hos Sommer & Vinter får du kvalitetsmerkene året rundt. Sporty og tidsriktig fritidstøy, sko og tilbehør fra Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, PeakPerformance, Lexington, Colmar, Hackett, Woolrich og mange flere.

 

Så uansett hvilken stil du måtte foretrekke, eller hvilke designere du liker, finner du det du trenger på Fornebu S.