ProdukterA_1200x627

CATHRINE HAMMEL BUKSE FERNER JACOBSEN 1.700,- I BLUSE BY BERIT HJELDE 1.199,- I RAGE & BONE SKJØRT ME & MY COUSIN 3.100,- I ADIDAS SNEAKERS SKORINGEN 699,- I GENSER HOLZWEILER 2.600,-

 

VÅRENS STØRSTE TRENDER

Fargene du vil se overalt denne våren er pasteller. Disse kan du enkelt kombinere med jordtoner eller blå denim.

 

Enten du går for små og søte eller store og dramatiske. Blomster hører våren til. Ha øynene opp for fargerike blomstermønstre på både kjoler, skjørt og bluser. Se spesielt etter løse snitt og plagg med detaljer som rysjer og sløyfer.

 

70-tallet er en stor trend akkurat nå. Gå for slengbukser hvor slengen starter allerede fra lårene og ned. Bukser som er høy i livet er ikke bare flatterende men også helt riktig akkurat nå. Kombiner dem med en luftig og feminin bluse og marker midjen med et kult belte.

 

Denim fra topp til tå. Nå skal jeansen være blå og gjerne i et mykere materiale enn tidligere. Gå for samme vask på overdel og underdel og velg sko og tilbehør i mørkt skinn.

 

Volanger, rysjer, sløyfer og puffermer. Den romantiske trenden vil være tydelig i motebilde fremover. Gå for delikate materialer som silke og blonde og hold fargepaletten lys og lett.

 

 

ProdukterB_1200x627

MAUD GENSER ME & MY COUSIN 2.200,- I MULBERRY CLUTCH HOLZWEILER 2.800,- I KJOLE BY TIMO 2.399,- I NEVER DENIM JAKKE BIK BOK 599,- I OLE LYNGAARD BLAD/KLASE DAVID-ANDERSEN 16.800,-/15.600-, I GANNI PUMPS ME & MY COUSIN 2.800,-

Våg å skille deg ut med sterke farger. Prøv deg frem med ulike kombinasjoner og miks gjerne inn mønster som ruter, blomster og striper for å gjøre stilen enda mer leken. Farger som knalloransje, rødt, blått og grønt var en gjenganger på catwalken og ble gjerne kombinert i ett og samme antrekk.

 

Det er fortsatt overdimensjonerte plagg som gjelder. Blazere skal helst ha markerte skuldre og være litt oversized i fasongen. Bluser og topper skal ha store rysjer som bygger ut eller ha store puff- eller ballongermer. Miks plaggene med smale underdeler for å få en fin og flatterende fasong.

 

Avslappet og kul. Kombinasjonen av joggesko til skjørt og kjole gjelder også denne våren, men se etter en litt kraftigere og mer klumpete modell enn tidligere. Skoene skal ha et sporty preg og bryte helt med de feminine plaggene man kombinerer dem til.

TILBEHØRSFRONTEN

Det er mye fint og velge i på tilbehørsfronten denne sesongen. Solbrillefasongene har blitt enda mer typete og markant i designet. Smale cateyevarianter, eller firkantete og store briller med et minimalistisk design, skiller seg ut fra de klassiske modellene vi har sett tidligere.

 

smykkefronten er det store statementøredobber som markerer seg denne våren. De store øredobbene hever et kjedelig hverdagsantrekk til nye høyder og tilsetter litt glamour i hverdagen. Se etter stilrene varianter i gull og sølv, eller gå for de med blanke steiner eller strass.

 

Hårpynt er en stor trend akkurat nå. Enten du velger hårbøyle, hårspenne eller store hårstrikk så vil en iøynefallende frisyre gi antrekket det lille ekstra. På sminkefronten er det fortsatt det naturlige som gjelder. Lek deg likevel med fargerike øyeskygger og mørk eyeliner. Brynene skal være kraftig og markert og leppene skal være i naturlige nyanser som fremhever din egen leppefarge.

 

Tekst: Anette Von Osten stylist
  • DONNA GENSER MATCH 999,- I BLUSE H&M 199,- I BUKSE BIK BOK 349,- I MOVADA KLOKKE PROTID URMAKER MALMNES 6.995,- TWINS RING SOMMER & VINTER 700,-

  • PERSERICO BLAZER TRENT & TRENT 5.995,- I PERSERICO BUKSE TRENT & TRENT 3.295,- I LEVIS T-SKJORTE CARLINGS 349,- NIALAYA RING PROTID URMAKER MALMNES 1.225,- I VESKE BERIT HJELDE 16.500,- I REEBOK SKO SKORINGEN 799,- VIKEN STOL HABITAT 9.990,-

  • MARNI BUKSE HOLZWEILER 6.200,- I T-SKJORTE BIK BOK 199,- I MAX MARA WEEKEND JAKKE FERNER JACOBSEN 5.600,- MARNI VESKE HOLZWEILER 14.800,- I NIALAYA RING PROTID URMAKER MALMNES 1.600,- I CAMILLA PIHL MEDALJONG DAVID-ANDERSEN 2.310,- OLE LYNGGAARD SMYKKE DAVID-ANDERSEN 18.300,- I SUPERGA SKO GRÆNDSENS SKOTØIMAGAZIN 799,-

  • KJOLE BY TIMO 2.699,- I SOKKER (2 PK) H&M 99,- I ØRERINGER H&M 99,- GEORG JENSEN ARMBÅND DAVID-ANDERSEN 18.250

  • ETOILE ISABEL MARANT JAKKE HOLZWEILER 5.200,- I KJOLE BIK BOK 349,- I CAMILLA PIHL ØRERINGER DAVID-ANDERSEN 1.590,- NIALAYA ARMBÅND PROTID URMAKER MALMNES 4.570,- I ZUZANNA G HÅRBØYLE ME & MY COUSIN 250,-

  • BLUSE BY TIMO 1.999,- I POLO RALPH LAUREN JAKKE SOMMER & VINTER 2.000,- I LEVIS BUKSE CARLINGS 1.099,- BJØRG ØREDOBBER DAVID-ANDERSEN 1.600,-

FOTO RENATE TORSETH/PUDDER AGENCY
STYLIST ANETTE VON OSTEN/PUDDER AGENCY
STYLISTASSISTENT ELENA REBECCA PEDERSEN
HÅR&MAKEUP JEANETTE GJERDE OLSEN/PUDDER AGENCY
FOTOASSISTENT KAROLINE BRENDEN SKAUG
LOCATION ZONE 5 STUDIOS FORNEBU