Stylistens partyfine tips for sminke og sveis

FornebuS-sminke2

Myke bølger i håret og glødende hud skaper festlooken sammen med røde lepper og markerte øyne.

Gjør deg klar til julens mange sammenkomster med stylist Anette von Ostens enkle og effektive oppskrift som løfter utseendet ditt fra hverdag til fest.

Veien til glødende og myk hud er kortere enn du tror! Bli kvitt døde hudceller ved å skrubbe ansiktet med en mild ansiktsskrubb. Smør deretter huden inn med en rik fuktighetskrem før du legger en primer, da vil sminken sitte ekstra godt utover kvelden. Velg en litt transparent foundation slik at uttrykket blir naturlig og ikke for matt. Avslutt ved å legge bronser på kinnbena, i pannen, neserygg og hake.

Røde lepper hører festsesongen til. Akkurat nå er det mørke bærfarger og lipgloss som gjelder. Start med et godt grunnlag og skrubb leppene forsiktig med et fuktig håndkle slik at de blir fine og myke før du påfører lipgloss. Vil du ha en enda mer intens og holdbar farge kan du fargelegge leppene med en lipliner i samme nyanse før du tar på lipglossen.

Collage-STYLING

1. Pure Face oil kr 355, Rituals  2. Jan Thomas Studio Cosmetics Lip Scrub 199, Vita  3. Crayon Khôl kr 165, Kicks  4. Diorshow Iconic Overcurl Mascara kr 325, Kicks  5. Estée Lauder Advanced NightRepair serum kr 695, Kicks  6. Guerlain Terracotta Broxing Powder kr 520, Kicks  7. Foundation Buffing Brush kr 198, Body Shop  8. Clinique Even Better Makeup kr 325, Kicks  9. Brightening Face Exfoliator kr 135, Rituals  10. Camilla Pihl Day Cream kr 499, Vita  11. Diorskin Forever & Ever Wear Primer kr 410, Kicks

 

Marker øynene med en mørk kajal. Legg streken langs vippekanten både oppe og nede. Bruk en ren pensel eller q-tip og dus ut de harde strekene slik at uttrykket blir mykere, snillere og litt mer sotet. Gjør blikket enda mer intenst ved å legge en mørk øyeskygge langs vippekanten nede og i øyets ytterkant.

Myke, store bølger i håret passer fint til julesesongen. Krøll håret med en stor krølltang, og sørg for å ha varmebeskyttende spray på håret fær du setter i gang. Jo mer hår du krøller om gangen, jo større blir krøllene. Når du er ferdig, grer du gjennom håret med en børste og former håret med fingrene før du sprayer over med en hårspray.

 

Fornebu-S_sminke

God hudpleie er utgangspunktet for en vakker makeup.