sushi-vm_vladimir_pak

Jonathan Sushi og Fine Dinings egen sushikokk, Vladimir Pak (36),  gikk seirende ut av begge kategoriene Edomae og Creative Sushim og vant med hele 18 poeng foran sølvplassen i sushi VM i Tokyo.

– Jeg er ydmyk og kjempestolt. Bare det å kvalifisere seg til et slikt mesterskap er i seg selv en bragd. Vi snakker tross alt om de beste sushikokkene i verden. Og så går jeg altså helt til topps. Det er en ubeskrivelig følelse, sier Vladimir Pak, som arbeider for Jonathan Sushi på Fornebu.

Deilige fristelser hos Jonathan Sushi. Foto: Karl Braanaas, Budstikka

Brukte norsk fisk

Pak forklarer at han hadde fokus på å bruke norsk fisk for å lage originale sushiretter. Han trekker spesielt frem norsk laks og makrell som gir et fantastisk og fullkomment resultat i den japanske sushitradisjonen.

Vi er stolte av å ha en verdensmester i Team Fornebu S, og anbefaler alle sushielskere til å ta en tur til Jonathan Sushi. 

Les hele artikkelen om Pak i  Budstikka