20170607_115324

KLAR FOR SOMMERFERIEN? Gutta hos Spaceworld Soundgarden og Teknikmagasinet har plukket ut sommerens topp 10 produkter du og din familie må ta en nærmere kikk på!

10 dingser som gjør sommeren gladere

Sommerferien er like rundt hjørnet. Her er duppedittene du bør ta en titt på før ferien endelig er over oss!

For å finne sommerens beste dingser tok vi kontakt med husets beste eksperter på elektronikk, butikksjef Anders Mathiesen i Spaceworld Soundgarden og butikksjef Kristian Garberg i Teknikkmagasinet.

Bose Sound Link Revolve / Revolve +

Gode lydopplevelser kan helt klart bidra til å øke kvaliteten på sommeren. Men da må man også ha med seg gromlyden der man er. Løsningen er denne lille rakkeren fra Bose.

– Den avgir helt rå lyd i alle retninger. I tillegg er den IPX4-sertifisert og tåler derfor en vannsprut og regn, sier Mathiesen. Har du flere av disse, kan de seriekobles og du er sikret enda bedre godlyd. Du kobler helt enkelt opp mobilen via Bluetooth. Den kan spille i hele 16 timer.

Pris: 2395,- / 3495,-

SoundLink_Revolve_+_Bluetooth_Speaker

Bose Sound Link Revolve / Revolve+ kan spille musikk i 16 timer. Den er også IPX4-sertifisert, og tåler derfor en vannsprut og regn. FOTO: Produsenten

Harman Cardon Onyx 3

Hvis design er viktigere enn sprutsikker innpakning, kan denne lekre høyttaleren fra Harman Kardon være noe for deg. Den tar seg godt ut på din nystylede terrasse og kan lett flyttes på.

– Veldig kul høyttaler, enormt god lyd. En av de bedre sånn med tanke på ren lydkvalitet. Veldig dyp bass, rund behagelig lyd, forteller Mathiesen. Denne kan også seriekobles trådløst.

Pris: 3495,-

Harman Kardon Onyx 3

Harman Cardon Onyx 3 er en veldig kul høyttaler med enormt god lyd. FOTO: Produsenten

Jaybird X3

Du har ingen grunn til å droppe treningen i sommer. I hvertfall ikke med disse små gassene dyttet inn i ørene. Treningsheadsettet fra Jaybird under navnet X3 er markedets mest  tilpasninsvennlige. Det finnes et utall måter å feste de på, helt avhengig av egne preferanse og hvordan du trener og beveger deg.

De er trådløse, men har hendige kabelstrammere som du strammer bak hodet. Det følger også med en hel haug av øreplugger i ulike former og størrelser. Lyden er svært god og du tilpasser lydbildet med app som du kan laste ned på din mobil. Spilletid er 8 timer.

Pris: 1395,-

Jaybird X3

JAYBIRD X3: Treningsheadsettet er markedets mest tilpasninsvennlige. Det finnes et utall måter å feste de på, helt avhengig av egne preferanse og hvordan du trener og beveger deg. FOTO: Produsenten

Geneva Touring

FM-båndet går nå seriøst ned for telling og du blir tvunget over på DAB+, enten du vil eller ikke. Men hvorfor ikke ta transformeringen med stil? Denne lekre Geneva Touring med et utrolig stilig retrodesign er måten å ønske DAB velkommen.

– Den har svært god lyd og du kan velge den i sort, rød og cognac. Den spiller i hele 20 timer før du må lade på nytt. Den har også Bluetooth så du kan spille dine favorittlåter fra en mobil eller iPad, forteller butikksjefen. Og hvis du lurer, så har den også FM-radio innebygget.

Pris 1995,-

Geneva-Touring-S-Portable-HiFi-Speaker-02

GENEVA TOURING: FM-båndet går nå seriøst ned for telling og du blir tvunget over på DAB+, enten du vil eller ikke. Men hvorfor ikke ta transformeringen med stil? FOTO: Produsenten

Bose QC35

Skal du ut og fly i sommer så finnes det ingenting bedre enn å synke ned i flysetet og ta på seg et par deilige støyreduserende høretelefoner. Plutselig er all støy og sus fra kabinen i praksis borte og du kan fokusere på de fete låtene du har lagret på mobilen. Husker du å ta med overgangen til de rare dobbeltpluggene på flyet så går det for en gang skyld an se filmen på sete-skjermen.

Pris: 3490,-

Bose QC35

BOSE QC35: Skal du ut og fly i sommer så finnes det ingenting bedre enn å synke ned i flysetet og ta på seg et par deilige støyreduserende høretelefoner. Da bør du teste ut Quiet Comfort-hodetelefonene fra Bose! Plutselig er all støy og sus fra kabinen i praksis borte. FOTO: Produsenten

Spinner

Årets store landeplage er spinnere. Dette er altså små stjerner med kulelager i midten som gjør det mulig å spinne kjempefort mellom fingrene. Den ble i utgangspunktet laget for å roe ned barn med ADHD, men den har spredt seg til barneskoler over hele landet. Uansett er dette en fin, morsom liten leke som er enkel å ha med seg i bilen, båten eller på flyet. Snart kommer utgaver som har innebygget LED-lys, kan Kristian Garberg fortelle.

Pris: 130,-

Hand spinner, fidgeting hand toy

Trenden med Fidget Spinnere har kommet over landet som bølge - en morsom liten spinner som du kan gjøre morsomme triks med. FOTO: Getty Images

Slacker zipline

Barn elsker fart og moro. Så hvorfor ikke lage et eventyrland i din egen have? Spenner du opp Slacker zipline mellom to trær eller noen faste konstruksjoner så blir du fort gatas helt. Utstyret er robust og tåler til og med belastningen av actionlystne mammaer og pappaer som vil prøve.

Pris: 699,-

Nightriderz_Image

SLACKER ZIPLINE: Barn elsker fart og moro. Så hvorfor ikke lage et eventyrland i din egen have? Spenner du opp Slacker zipline mellom to trær eller noen faste konstruksjoner så blir du fort gatas helt. FOTO: Produsenten

Trådløst steketermometer

Nå er grillsesongen godt i gang. Da kan et trådløst steketermometer være kjekt å ha. Sleng inn ditt favoritt-kjøtt på grillen med termometer-modulen i, og logg deg på via din smartphone mens du slapper av i solen. Ved hjelp av ferdige programmer er du sikret at kjøttet blir perfekt stekt, enten det er storfe, svin, kylling eller fisk. Bon appetitt.

Pris: 499,-

GetImage.ashx

TRÅDLØST STEKETERMOMETER: Sleng inn ditt favoritt-kjøtt på grillen med termometer-modulen i, og logg deg på via din smartphone mens du slapper av i solen. FOTO: Produsenten

KeySeeker

Bortkomne nøkler og lommebøker er noe av det kjipeste når alt annet er klart for ferien. Med KeySeeker får du enkelt hjelp til å finne de små viktige tingene. Rekkevidden er på hele 40 meter og batteriene lever i cirka 15 måneder.

Pris: 169,-

660580

KEYSEEKER: Med KeySeeker får du enkelt hjelp til å finne de små viktige tingene. FOTO: Produsenten

Elektrisk enhjuling

Fremtiden er her. Med denne kjekke, lille enhjulingen får du hjelp til fremdriften, enten du skal i butikken eller en liten tur i nabolaget. Den er selvbalanserende og du bruker bare kroppsvekten til å styre fart og retning. Med litt trening behersker du denne elegant.

Pris: 5999,-

100676a

ELEKTRISK ENHJULING: Med denne kjekke, lille enhjulingen får du hjelp til fremdriften, enten du skal i butikken eller en liten tur i nabolaget. FOTO: Produsenten