Sommer_2017_SA

Kid Interiør åpnet 18. mai - her finner du alltid noe fint til hus og hjem, spesielt nå før sommeren setter ordentlig inn. FOTO: KID Interiør

To nye butikker sikrer sommerinteriøret

Alt du trenger for deilige sommerdager ved stranden, på terrassen eller i hjemmet finner du på Fornebu S, og med interiørbutikkene Kid Interiør og Miss Muffet er du sikret et bredt interiørutvalg for både små og store.

Det er deilig å få inn litt nye farger og impulser både til inne- og uterom, spesielt nå som sommeren er her. Derfor passer det perfekt at Kid Interiør åpnet ny butikk på Fornebu S 18. mai. Ifølge butikksjef May Britt Stenberg er det en takknemlig jobb å hjelpe folk å finne noe fint til hus og hjem nå før sommeren setter ordentlig inn.

– Vi ønsker å inspirere med fine produkter til gode priser og er stolte av å kunne tilby Norges største utvalg av gardiner og sengesett. I tillegg til sesongnyheter og mye fine accessories, har vi også et stort utvalg av dyner, puter, håndklær og andre nyttige interiørvarer til hjemmet, forklarer hun.

Sommerens trendtips – strand eller kaktus

På spørsmål om hvilke stiltrender som finnes i butikkene, trekker Stenberg og Kid Interiør gjerne frem to markante stilvalg. Den ene er en klassisk maritim variant ved navn Blue Beach i blå- og gråtoner hvor striper og ruter går igjen. En annen varm og lun vri er den mer moderne Fun Cactus, hvor sterkere farger og lekne motiver pryder interiørproduktene.

Uterom i fokus

I Kid Interiørs avdeling på Fornebu S har allerede sommeren kommet, forteller Stenberg.

– I denne perioden har vi fokus på uterommet – akkurat nå med tilbud på vår Molly uteromserie. Denne er nå på 50% nedsatt pris, forklarer hun.

New_Hampten_Flaskevase_Jute

– Vi ønsker å inspirere med fine produkter til gode priser og er stolte av å kunne tilby Norges største utvalg av gardiner, sier butikksjef May Britt Stenberg. FOTO: KID Interiør

Interiør også for de minste

Man trenger ikke være stor for å være interiørinteressert. Få vet det bedre enn Marit Ingebrigtsen, butikksjef på Miss Muffet Barnerom. Butikken, som har 10-årsjubileum i år, startet i Asker og åpnet på Fornebu S dørene den 16. mars. Her finner du ifølge Ingebrigtsen alt som trengs til barnerommet, enten beboeren er blant de aller minste eller nærmer seg de voksnes rekker.

– Vi leverer alt innenfor møbler og interiør til barnerom, fra dynetrekk, pynteputer, til senger og skrivepulter, forklarer hun.

full_2886-2883

Miss Muffet Barnerom, som har 10-årsjubileum i år, startet i Asker og åpnet på Fornebu S dørene den 16. mars. Her finner du alt som trengs til barnerommet, enten beboeren er blant de aller minste eller nærmer seg de voksnes rekker. FOTO: Miss Muffet

Norskproduserte møbler

Sortimentet hos Miss Muffet er variert. Noe importeres, blant annet fra Nederland, mens andre produkter blir laget i Norge spesielt for Miss Muffet, forklarer butikksjefen som allerede later til å ha funnet seg til rette.

– Vi trives allerede veldig godt på Fornebu S, forteller hun.