DSC02606

UTESERVERING: Det blir varmere i været, og uteserveringen åpner på Fornebu S. Maya's er helt ny på senteret, så ønsk dem godt velkommen og book bord for et herlig måltid ute i vårsola!

Nyt våren med uteservering

Finnes det noe mer sjarmerende enn Norge om våren? Endelig er uteserveringens befriende tid like om hjørnet på Fornebu S – og med den en helt ny restaurantopplevelse!

Det skjer noe med lyset. Fugler kvitrer, bekker sildrer og plutselig er det temperatur i solveggen. Hva er vel deiligere enn å kjenne at vinteren sakte, men sikkert, slipper taket? Kanskje å kjenne det i ro og mak, sittende på en uteservering med en matbit og litt forfriskninger?

Det er mulig vi må ty til et varmende pledd eller varmelampe i starten, men ut – det skal vi. Hos oss kan du se frem til å kose deg i vårsola. På Fornebu S finner du hele tre ulike uteserveringer i flotte omgivelser – én i splitter ny drakt, til og med.

Italienske spesialiteter på Maya’s

I tillegg til et av regionens flotteste sentre med stort vareutvalg og et vell av servicefasiliteter, har du også flotte stier og naturopplevelser like i nærheten. Enten det er en spasertur på fine stier, shopping, et godt måltid eller en pust i bakken du er ute etter, er vårturen innom Fornebu S slettes ingen dum idé. Ikke bare åpner uteserveringen – restauranten Maya’s åpner også dørene. Innehaver Bruno Bardellotto gleder seg stort.

– Maya’s er en familievennlig og upretensiøs restaurant, både når det gjelder stil og atmosfære. Konseptet vårt er basert i italienske spesialiteter. Vi har faktisk bare italienere på kjøkkenet, forteller Bruno.

Allsidig og særegen matopplevelse

Bardellotto har mange år i bransjen bak seg som innehaver av Santino’s. Det nye konseptet hans skiller seg likevel noe fra tidligere.

– Selv om maten er grunnleggende italiensk som på Santino´s, har vi for Maya’s komponert helt andre matretter. I tillegg har vi god variasjon på menyen. Vi har både vegetar og veganmeny, og alle pasta- og pizzaretter kan serveres glutenfritt. Hamburgermenyen vår har også en egen italiensk vri med pestodipp, italienske oster, steinsopp og pancetta heller enn bacon. Du får også alle rettene i barnemeny, forteller Bruno.

Tre uteserveringer

Med nye Maya´s på plass, har du tre uteserveringer å velge mellom på Fornebu S. Jonathan Sushi and Fine Asian Dining med innehaver Jonathan Romano står bak flere av de mest profilerte sushirestaurantene i Oslo, og serverer dagsfersk sushi og retter fra Thailand, Indonesia, Malaysia og Kina med plettfritt håndverk.

Sushibar_redigert

Jonathan Romano ønsker alle velkomne til et deilig måltid, være seg lunsj eller middag. Spis maten inne, eller nyt sola i uteserveringen!

Om du er mer sulten på sol og frisk luft enn mat, kan du jo slappe av med noe å drikke fra Kaffebrenneriet? Kos deg med en kopp koffeinfri soya latte, traktekaffe, eplemost eller iskremshake – sannsynligheten er stor for at det smaker på uteserveringen. Og skulle du få lyst på noe å bite i, får du også sandwich og salater, kjeks, sjokolade eller andre fristelser i kaffebaren.

Qm_SwBjNxG_X3bGtoMj_bF5sIKSUa6kQCiBLMsvvE7M

Hos Godt Brød får du påsmurt alt du måtte ønske til lunsjen!

Godt brød

Fornebu S har mange andre tilbud om du er på utkikk etter et godt måltid. Hos Godt Brød får du nydelig, sunt, økologisk bakverk i en rekke sorter, former og smaker. Enten du er på jakt etter småbakst, kaker, boller, glutenfritt eller bare nylaget brød laget med kjærlighet – da har du kommet rett!

IMG_7267_redigert

Litt is gjør godt i vårsola - hos Lola & G finner du garantert noe som frister!

Smaken av sommer

Kanskje du er lysten på å tjuvstarte sommeren litt? Hos Lola & G finner du et stort utvalg av fersk hjemmelaget iskrem, kaker og innbakte produkter, i tillegg til deilige bakeriprodukter og ferdigsmurte varer. Funky Frozen Yogurt er kongen av frossen-yogurt. De har superfristende frossenyogurt og topping, og med selvbetjening får du enkelt styre komponeringen av yogurtmesterverket ditt.

Om det heller er smoothie du vil ha, er Smoothie Xchange stedet for deg. Der lages fantastiske smoothier av fettfri frossenyogurt, servert med kun naturlige frukter og bær, i en rekke næringsrike og fristende smaker – like sunne som de er gode.

God fornøyelse!