Oasis_redigert

Trendy tips til jentene!

Dette er de viktigste trendene denne våren!

Alle kvinner har et par plagg hengende i skapet som aldri brukes, for det er lett å gjøre bomkjøp når du handler på impuls.

For å hjelpe deg litt på vei har vi derfor tatt turen innom noen av damebutikkene på Fornebu S, for å finne ut hva du bør se etter i mylderet av vårtrender.

Friske farger og frynsekantete jeans

Ifølge Marte Nordlie Wernerson, butikksjef hos Me & My Cousin, er farger en viktig del av motebildet. I vår kan du blant annet boltre deg i friske rosa- og rødnyanser.

– Vi er spesielt svake for fargede strikkegensere, som fra Ganni til kr 4100,-. Caps er fremdeles en stor hit, gjerne i semsket skinn, som du får fra Rag and Bone til kr 1100,-. Funksjonelt og fresht, forteller hun.

Me & my Cousin_redigert

– Vi er spesielt svake for fargede strikkegensere, som fra Ganni til kr 4100,-. Caps er fremdeles en stor hit, gjerne i semsket skinn, som du får fra Rag and Bone til kr 1100,-. Funksjonelt og fresht, forteller Marte Nordlie Wernerson, butikksjef hos Me & My Cousin.

Jeans går aldri av moten, men denne våren får jeansen ekstra fokus. Gjerne med spennende og utradisjonelle detaljer.

– Cutouts, kort sleng, frynsekanter og så videre. Mye av den autentiske jeansen fra 80- og 90-tallet er tilbake, bare med små morsomme detaljer og oppgraderinger. Bruk den gjerne med volangtopper som også er en stor trend nå, sier hun og trekker frem en stilig bukse fra Rag and Bone til kr 2000,-.

Feminint og tidløst

Lett, lyst og feminint – det er slik vi ofte tenker på vårmoten, og dette gjør seg godt på lyse dager i vårsola.

– En av trendene du vil se mye av hos oss denne våren er blomster og pastellfarger. I tillegg har vi et stort utvalg av feminine kjoler til alle anledninger, så om man er på jakt etter kjole anbefaler jeg å dra innom oss, sier Ingerid Monsen, daglig leder hos Oasis.

Oasis_redigert

Daglig leder hos Oasis, Ingerid Monsen, ser at blomster og pastellfarger er populære plagg denne våren. Også Faux leather biker, en tøff skinnjakke i lyseblå, er et plagg hun vil trekke frem.

Så hva vil du anbefale denne sesongen?

– Hvis jeg kun skal velge to plagg, vil jeg trekke frem Violet print texture dress, som er en veldig allsidig kjole til kr 999,-. Den har et flatterende snitt og fungerer like bra på litt kalde vårdager, som den gjør gjennom hele sommeren, forteller hun.

Basisplagg som kan brukes til både hverdag og fest er alltid et godt valg, og kan kombineres med sko og tilbehør som er aktuell for de ulike sesongene. Denne våren kan du gjerne gå for en røff, men feminin skinnjakke.

– Jeg vil trekke frem Faux leather biker, som er en utrolig kul skinnjakke i lyseblå til kr 1199,-. Skinnjakker er tidløse plagg som varer sesong etter sesong og er en sikker investering, sier Monsen.

Trendy fra innerst til ytterst

Skjønnhet kommer innenfra, og det er like viktig med noe lekkert og behagelig under klærne for å føle seg bra. Butikksjef hos Silulette, Vera Kleppo, anbefaler at du i år kan gå for noe helt nytt på fargefronten, med truse til kr 599,- og og BH til kr 959,- fra Marie Jo, i fargen «army».

– Army er en viktig farge for denne våren og sommeren. Det går mye igjen i motebildet generelt, men er nå også svært trendy på undertøy, bikini og badetøy. Marie Jo er i tillegg et veldig godt merke som har god passform, forteller hun.

Silluette_redigert

Butikksjef hos Silulette, Vera Kleppo, anbefaler at du i år kan gå for noe helt nytt på fargefronten, med truse til kr 599,- og og BH til kr 959,- fra Marie Jo, i fargen «army».

God passform er alfa og omega når det kommer til undertøy og badetøy, det skal jo ikke bare se bra ut på kroppen, det skal også føles bra.

– Mange kan synes det er ubehagelig å bruke BH, derfor er det viktig å finne en som er tilpasset din kropp og dine bryster slik at man får god støtte. Synes du det er ubehagelig og vondt å ha på BH så har du sannsynligvis feil størrelse. Derfor sørger vi for å tilpasse undertøyet etter hver kunde og deres kropp, forklarer Kleppo.