Bilde budstikka

Foto Marit Helleland (Budstikka.no)

La oss få presentere ny restaurant på Fornebu S 

«Maya’s» er navnet på det nye stedet som, dersom alt går etter planen, åpner rett før påske.

Det er Bruno Bardellotto (66) fra Snarøya som starter restaurant i lokalene etter The Edge Fornebu.

– Vi er veldig glade for å ha fått en slik erfaren restaurantdriver på plass. Det betyr veldig mye å ha liv og røre i disse lokalene, sier Anja Løvåsen, senterleder ved Fornebu S.

Bruno Bardellotto og han sitt team har allerede begynt å flytte inn i lokalene, og de gleder seg veldig til å sette i gang.

Maya’s skal være en folkelig restaurant med mat fra det italienske kjøkken med innslag av både hamburgere og vegan-retter.
I tillegg vil Maya’s være et samlingspunkt for både oss og beboere her på Fornebulandet, med en bar og muligheter for private selskap. Bruno bor selv på Snarøya, og er en kjent mann i området.

Bardellotto har drevet Santino’s i mange år, men ønsker nå å konsentrere seg om restauranten her på Fornebu S.

Bruno Bardellotto er ikke i tvil. Skal man drive restaurant må man lytte til gjestene.
– Man må forstå hva gjestene er ute etter. Når du betjener dem hver dag, hører du forskjellige ting de ønsker. Når du samler de ønskene, så finner du ditt konsept, sier han.

Selv har italieneren tatt med det beste fra sitt eget land.
– Det er viktig for meg at atmosfæren er uformell og behagelig, sier han, og presiserer at det selvsagt må ligger kvalitet i bunnen – både når det gjelder mat og interiør. Den erfarne restauranteieren er dessuten opptatt av at hele familien skal ha mulighet til å være med ut å spise, og derfor må restauranten også være barnevennlig.
– Hos Maya’s kan barna derfor velge og vrake i menyen. Omtrent alle rettene kan man få som barnemeny, skryter han, og legger til: En annen ting som er viktig er å holde prisen på et hyggelig nivå. At gjestene er fornøyde er alfa omega, presiserer Bruno.